Medicavet Tarım Hayvancılık İlaç Ve Kimya

Şirket Hakkında
Hakkımızda
Medicavet Veteriner İlaçları, 2003 yılında, hayvan sağlığının gelişimini sağlamak amacıyla % 100 yerli sermaye ile kurulmuş bir veteriner ilaç firmasıdır.

Medicavet kanatlı, büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık, balıkçılık ve at gibi hayvan yetiştiriciliği yapan sektöre sunduğu hizmet ve ürün kalitesi ile ekonomik katkı sağlayarak faaliyetini sürdürmekte olup, yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda bir dünya markası olma yolunda ciddi adımlar atmaktadır.

Medicavet, hastalıkları önleyici ve tedavi edici ilaçların yanı sıra aşı, dezenfektan ve yem katkı ürünlerini de üretmektedir. ISO 9001:2008 Toplam Kalite Yönetimi felsefesine uygun bir şekilde, katı bilimsel kural ve şartlara uyarak, üretimlerini yapıp, müşteri memnuniyeti ön planda tutmaktadır.

Deneyimli ve uzman kadrosuyla, müşterilerine kesintisiz hizmet vererek her zaman müşteri odaklı olma prensibini benimseyen firmamız, gelecek nesiller için sağlıklı bir doğa bırakmak için bütün yasal prosedürlerini eksiksiz yerine getirmektedir.

Medicavet, müşteri ihtiyaçlarını karşılamada kaliteden ödün vermeden, en ekonomik şekilde ürünlerini veteriner hekimlerinin kullanımına sunmaya devam ederken, en büyük desteğini yine müşterilerinden almaktadır.
Medicavet Tarım Hayvancılık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Medicavet Tarım Hayvancılık İlaç Ve Kimya
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » İlaç
Yetkili Kişi: Vet. Hek. Yekta Çakmak
Adres: Mecidiyeköy İş Merkezi Ahmet Şehit Sok. No:4 K:9 D:105 Mecidiyeköy İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2730505
Web Sitesi: www.medicavet.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Medicavet Tarım Hayvancılık firma bilgileri. Medicavet Tarım Hayvancılık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Medicavet Tarım Hayvancılık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Medicavet Tarım Hayvancılık İlaç Ve Kimya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.