Medikalstok.com

Şirket Hakkında
medikalstok’un benzersiz özelliği öncelikli olarak stok fazlası, ihraç fazlası ve atıl tıbbi ürünlerin geri kazanımını sağlamayı hedeflemesidir. 300 binden fazla çeşit ürünün bulunduğu, yıllık hacmi 6 milyar doları geçen ve ithal ürünlerin hakim olduğu bir sektörü düşündüğümüzde hedeflenen ürünlerin geri kazanımı hem ülke ekonomisi hem de kullanıcıların bütçeleri açısından çok büyük önem arz etmektedir.

Sektörün her geçen gün büyümesi beraberinde stok artışı sorununu ortaya çıkarmaktadır. Stoklarınızı en etkin şekilde yönetseniz dahi % 5-10 oranında ürün kaybı yaşanmaktadır. Bu kaybı ortadan kaldırmak, atıl ürünlerinizi geri kazanmak ve kullanmadığınız cihazların size değer katmasını sağlamak ister misiniz? Unutmayınız ki kullanmadığınız, ümidinizi kestiğiniz ve değersiz olduğunu düşündüğünüz ürünün bile bir alıcısı olabilir.

Bunların yanı sıra sitemizde yeni ürünlerin ve sağlık sektöründe verilebilecek hizmetlerin de ilanları yer almaktadır. Ayrıca sitemiz aracılığıyla sektörel haberleri ve sektörün öncü firmalarını takip edebilir, iş ilanları ve reklam verebilirsiniz.
Kısacası medikalstok.com sektörün belirli ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen ve sektördeki tüm oyuncuların kendilerine değer katabilecekleri bir platform olmayı kendine hedeflemiştir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Medikalstok.com
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Cihaz ve Malzemeler
Yetkili Kişi: Evren Erkut
Adres: Çetin Emeç Bulvarı 1322 Cad. 64/4 A.Öveçler Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4731783
Web Sitesi: www.medikalstok.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Medikalstok.com firma bilgileri. Medikalstok.com adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Medikalstok.com ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Medikalstok.com firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-07-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.