Med/max Gayrimenkul Ve Danışmanlık

"GÜVENDE EKOL"

Şirket Hakkında
şirketimiz 2002 yılında kuruldu 2008 yıılnda inşaat sektöründe büyük yatırımlar yaparak 2010 yılnda MED MAX gayerimenkul ve danışmanlık adıyla maraklaşarak kendi bunyesinde oluşturduğu ofislerin dışında TÜRKİYE genelinde faranchise veriyor.
şirketimizin oluşturduğualternatif 4 adet franchise paketiyle hem çözum ortaklarına hemde müşterilerine en uygunen kaliteli hizmet sunmaktadır
Med/max Gayrimenkul Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında


MED/MAX, Türkiye de , 10 ofisi ve 75 çalışanı ile hızla büyüyen ulula bir gayrimenkul franchise kuruluşudur.
MED/MAX Türkiye de, sizi bu hızla büyüyen ekibe katılmaya davet ediyor.

Her MED/MAX Ofisi bağımsız bir franchise işletmesidir.

Siz bir franchise aldığınızda belirli kriterlere uyan bir ofis kurmakla işe başlarsınız. Özel teknolojiyle donanmış ofisiniz, MED/MAX Akademide eğitimlerini almış Gayrimenkul Danışmanları ile faaliyete geçer. Her bir MED/MAX Ofisi ortak kurumsal internette çalışmayı ve satın alınan internet ilan sitelerinde kendi portföylerini internette pazarlarlar.

Ulusal bir gayrimenkul şirketi sahibi olarak, siz de sadece Türkiye nin en çok güvenilen gayrimenkul markasının bir parçası olmakla kalmaz, benzeri olmayan MED/MAX dayanışmanın, paylaşımın, eğitimlerinin, teknolojisinin, etkinliklerin ve iletişim ağının avantajlarını kullanırsınız.
İletişim Bilgileri
Firma: Med/max Gayrimenkul Ve Danışmanlık
Sektörü: İnşaat / Emlak » Gayrimenkul Geliştirme
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
Yetkili Kişi: Nihat AKPINAR
Adres: Yavuz selim mah 26/A sok kayalar iş merkez no:1 kat 1 / 29 pk 34200 Bağcılar/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4331292
Faks: (212) - 4333118
Web Sitesi: www.medmax.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Med/max Gayrimenkul Ve firma bilgileri. Med/max Gayrimenkul Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Med/max Gayrimenkul Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Med/max Gayrimenkul Ve Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.