Medyamaks

Şirket Hakkında
Medyamaks internet teknolojilerini sürekli takip eder. Gelişmeleri ölçer biçer ve birikimlerini müşterilerine en uygun çözümleri üretmek amacı ile değerlendirir.

Kaliteli, dürüst, profesyonel, müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun olan, sürekli hizmeti vermeyi arzular. Medyamaks sunduğu hizmetlerle müşterilerinin bilinilirliğini ve satışlarını arttırmayı hedefler. Medyamaks, konusunda uzman ve eğitimli kişilerin bir araya geldiği, tam hizmet veren interaktif iletişim ajansıdır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Medyamaks
Sektörü: Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: Tahir Nadi Günal
Adres: NG Grup Danışmanlık ve Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Büyükdere Cad. Kervangeçmez Sok. No:10/4 34387 Mecidiyeköy/İSTANBUL Vergi Dairesi: Zincirlikuyu Vergi No: 631 054 4183
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2122262
Web Sitesi: www.medyamaks.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Medyamaks firma bilgileri. Medyamaks adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Medyamaks ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Medyamaks firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.