Mehtap Gümrükleme

Şirket Hakkında
MEHTAP GÜMRÜKLEME gürbulak sınır kapısın da gümrük işleri yapmaktadır ithalat ihracat transirt yapılır gürbulak ve iran kapıların da yapdığımız işler hep gürürla bitmiştir sizlerde bizi arayın işiniz takılmasın mehtap gümrükleme ith ihr transit







mehtapgumrukleme@hotmail.com
tel:0472 321 23 47 0541 406 06 98/0546 430 11 09
Mehtap Gümrükleme
Ürün-Hizmetleri Hakkında
1995 yılından bugüne Gümrükleme Nakliyat İthalat İhracat faaliyetlerini mümkün olan en modern yöntemleri kullanarak gerçekleştirmeyi amaç edinen MEHTAP GÜM.NAK.İTH.İHR.SAN.VE.TİC. LTD.ŞTİ.; siz değerli müşterilerimizin, yoğun emek sarf ederek mükemmel bir şekilde müşterilerinizin kullanımına sunduğu ürünleri, en güvenli ve en seri şekilde istenilen yere ulaştırırken bu süreçte sizlerden gelecek her türlü fikir ve teklife açık; değişik sektörler ve farklı firmaların ihtiyaçlarına cevap verebilecek esneklikte hizmet sunmaktadır.

Felsefemiz müşteriye özel hizmet üzerine kuruludur.
Memnuniyetini esas alan, ciddi, ilkeli ve dürüst çalışmalar sonucunda büyüyerek, sektörden elde ettiği kazancı firmalarından birisi olmayı başaran MEHTAP GÜMRÜKLEME NAKLİYAT LTD.ŞTİ İhtiyaç duyacağınız tüm Gümrük hizmetlerinde, sektörde sağlamış olduğu güvenli, kaliteli ve seri Gümrükleme faaliyetlerini, şirketinize sunmaktan büyük gurur ve memnuniyet duyacaktır.

İletişim Bilgileri
Firma: Mehtap Gümrükleme
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Gümrük
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Gümrük
Yetkili Kişi: burhan gültekin
Adres: ağrı doğubayazıt gürbulak iran yolu üzeri
Şehir: Ağrı
Ülke: Türkiye
Telefon: (472) - 3212347
Faks: (472) - 3212347
Web Sitesi: yok
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mehtap Gümrükleme firma bilgileri. Mehtap Gümrükleme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mehtap Gümrükleme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mehtap Gümrükleme firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.