Mehter Takımı Organizasyonu

Şirket Hakkında
Mehter Takımımız Hakkında::..

Vurulduğunda arzı ve arşı titreten, yürüdüğünde ölümü bile korkutan, heybetiyle düşmanın yüreğine korku salan ve savaşa bayram havasında gidenlerin öncüsüdür MEHTERAN...

Tokmağın davula her vuruşunda, üç adımda bir sağa ve sola verilen her selamda, okunan her duada; ölmek için yaşayanların simgesidir MEHTERAN...

Mehter dost, sevgi, birlik ve kahramanlık ocağıdır. Mehteri kendine has özellikleri ile korumak yaşatmak gelecek nesil'e bırakmak her Türk'ün görevidir.
Bizlerde Mehter Geleneğini Gelecek nesillere Bırakmak İçin Çıktık Yola Ve kısa Zamanda Hem yurtiçi Hem Yurtdışı Programlarımızla Geniş Kitlelerin Zihninde İzler Bıraktık.

Mehter Takımımızdaki Arkadaşlarımız Alanlarında Başarılı Ve Profesyonel Kişilerdir.Sizlerde Konser, Konferans, Festival, Resmi Bayramlar, Açılış Sünnet Düğünleri İle özel Gün Ve Gecelerinizde mehter Takımımızı davet Edebilirsiniz...

Mehteran Takımımızla Sizde Bu Coşku Ve Heyecanı Ruhunuzda Yaşayın...
Mehter Takımı Organizasyonu
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mehter Takımı Organizasyonu
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Gösteri ve Eğlence Hizmetleri
Yetkili Kişi: mehmet dursun
Adres: fevzipaşa cd no 233/5 fatih
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5319944
Web Sitesi: http://www.osmanlimehter.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mehter Takımı Organizasyonu firma bilgileri. Mehter Takımı Organizasyonu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mehter Takımı Organizasyonu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mehter Takımı Organizasyonu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-12-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.