Melik Pazarlama Ve Aracılık Hizmetleri

Şirket Hakkında
45 senelik iş tecrübemizi , 2013 senesi başında yenileyerek Sn. Mustafa Boztepe tarafından kurulan Melik Pazarlama ve Aracılık Hizmetleri Firmasına aktardık.Firmamız; Gıda, Maden, İnşaat Malzemeleri, Lojistik, Emlak, vb alanlarda yurtiçi ve yurtdışı müşterilerine verdiği kaliteli ve hızlı hizmetlerle kısa zamanda büyümüştür.

Gıda alanında; iş ortaklarımız ile birlikte Türkiye’nin en kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerini Yurtdışındaki müşterilerimize güvenle ulaştırmaktayız.

Maden alanında ; Türkiye’nin en değerli , ruhsatlı maden ocaklarından çıkan analizi yapılmış demir, çinko, vb madenleri alıcısına ulaştırmaktayız.

İnşaat Malzemeleri alanında ; Yurtiçi ve yurtdışındaki inşaat alanlarına ve inşaat firmalarına en kaliteli, en uygun fiyatlı her çeşit malzeme teminini yapmaktayız.

Lojistik alanında ; Tecrübemizi ve birikimimizi en güvenli ve en hızlı şekilde yük, eşya, vb ürünlerin ulaşımını sağlamak için kullanmaktayız.
Melik Pazarlama Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Melik Pazarlama Ve Aracılık Hizmetleri
Sektörü: Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Mermer ve Doğal Taşlar
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Dondurulmuş Gıda
Yetkili Kişi: Mustafa Boztepe
Adres: Kadıköy / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (555) - 2558811
Web Sitesi: www.melikaracilik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Melik Pazarlama Ve firma bilgileri. Melik Pazarlama Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Melik Pazarlama Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Melik Pazarlama Ve Aracılık Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-06-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.