Melsan Sağlık Ürünleri Sa.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Firmamız 1977 Senesinde Osman Çetin Tarafından ÇETİNOĞLU KONFEKSİYON olarak Ticaret Hayatına Başlamıştır.
1984 Yılında Yaptığı Çalışmalar Neticesinde o Yılın Kışında İlk Elektrikli Battaniyesini Üretmiş Ve Büyük İlgi Görmüştür.
Daha Sonraki Yıllarda Çalışmaları Tamamen Bu Yöne Yoğunlaştırmıştır. Tekstil Konusundaki Bilgilerini Elektrik Mühendisliğiyle Birleştirip Türkiyenin İlk Seri Elektrikli Battaniye Üretim Tesisini İstanbul Aksarayda Kurmuştur.


Meltem Markasıyla o Günün Şartlarıyla Türkiye Standartlarının Üzerinde Bir Kalite Yakalamıştır..1995 Yılında Yurtdışında Yaptığı Araştırmalar Neticesinde Bu Kezde Avrupa Standartlarında EURO MELSANı Hayata Geçirmiştir.
2000 li Yıllarda Katıldığı Yurtiçi Ve Yurtdışı Fuarlarda Marka Ve Kalite Çalışmalarını Tamamlayan MELSAN Ortadoğu Ve Balkan Ülkelerine İhracata da Başlamıştır.


Kendi Geliştirdiği Özel Üretim Makinelerinde Günlük 800 Âdet Üretim Kapasitesiyle Sektörün Öncü Kuruluşlarındandır.
Ekonomik Koşullar Ne Olursa Olsun Kalitesinden Asla Taviz Vermeyen Anlayışıyla Sürekli Araştıran Genç Kadrosuyla 2005 den İtibaren Bireysel Isınma Ve Sağlık Amaçlı Ürünlerini Oluşturmaya Başlamıştır..
2010 Hedefini 100.000 Adet Olarak Belirleyen Firmamızın Yeni Çalışması MGS (MELSAN GÜVENLİK SİSTEMİ) yi Hayata Geçirerek Kalitesini Bir Kez Daha Standartlar Üzerine Çıkarmaya Çalışacaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Melsan Sağlık Ürünleri Sa.tic.ltd.şti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
Yetkili Kişi: Mete Çetin
Adres: Beysan San Sitesi Dereboyu cad.Emek İş Merkezi No:47 K:3 Avcılar - Ambarlı / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4221202
Faks: (212) - 4221201
Web Sitesi: www.melsan.com.tr
Ürünleri
yüksek güvenlikli sağlıklı elektirikli battaniye
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Melsan Sağlık Ürünleri firma bilgileri. Melsan Sağlık Ürünleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Melsan Sağlık Ürünleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Melsan Sağlık Ürünleri Sa.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.