Mercak Mermer

Şirket Hakkında
Firmamiz Dogal Taş sektöründe üretici ve ihracatçı olarak faaliyet göstermektedir. Sahibi olduğumuz ocaklarda yapılan blok üretiminin yanida Ülkemizde dünya çapında üne sahip ocaklar ve pazar için farkli sayilabilecek bir çok ocakla da satış sözleşmesi bulunan firmamızın Ağırlığını blok ticareti oluşturmaktadır. Bunun yaninda ebatlı ürün ve plakalar ile desteklenen ürün portföyümüzün tamamı ihrac edilmektedir.

Firmamız ayrıca yurt içindeki devlet projelerine ve prestijli projelere mermer, granit , andazit uygulama hizmeti vermektedir.

Türk doğal taş sektörünün dünya piyasına her geçen gün daha fazla hakim olduğu bir dönemde firmamız da; gerek 40 dan fazla ülkeye yaptığı ihracatla, gerekse dünya çapındaki en büyük uluslararası doğal taş fuarlarına katılarak üzerine düşen görevleri yapmaktadır.

Yurtdışı projelerinizde doğal taş ürünlerin tedariği üzerine çalışmaktan mutluluk duyariz. Bunun yaninda Yeni ocak sahipleri ve işletme ruhsatı olan ocak sahipleri ile de işbirliği yapmaktan mutluluk duyarız.

Ürünlerimiz ve firmamız ile ilgili daha fazla bilgi almak için lütfen web sitemizi ziyaret ediniz.

http://www.mercak.com.tr

MERCAK MADEN İNŞAAT İÇ VE DIŞ TİC LTD ŞTİ
Mercak Mermer
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mercak Mermer
Sektörü: Maden ve Metal » Madencilik
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: Mert Nazlı
Adres: Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cad. Terrace Fulya Residence Center 2 Blok d:109 Şişli - Fulya / İstanbul - Turkey
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5980006
Web Sitesi: www.mercak.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mercak Mermer firma bilgileri. Mercak Mermer adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mercak Mermer ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mercak Mermer firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-07-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.