Mercan Ticaret

Şirket Hakkında
Firmam sıhhi tesisat inşaat taahhüt oto emlak alım satım kiralama olarak başladı daha sonra hırdavat ve temizlik ürünü imalat ve satışı eklenerek devam etmektedir. İmalatını yaptığım ürün şahsım tarafından patenti alınmıştır. 5 adet patent mevcuttur. Kar ortağı yada tüm haklarını satacağım kişi veya firmalar aramaktayım.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mercan Ticaret
Sektörü: İnşaat / Emlak » Hırdavat / Nalburiye
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Temizlik Maddeleri
Yetkili Kişi: Naci Mercan
Adres: Yeni mahalle Oral sokak No 27/14 Bozüyük 11300
Şehir: Bilecik
Ülke: Türkiye
Telefon: (228) - 3140998
Web Sitesi: www.mixpaktemizler.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Www.mixpak.com.tr Genel Temizlik Ürünü
Bulaşık makinesi, lavabo, araba, ankastre, davlumbaz, halı, mermer, fayans, cam, laminant, PVC pencere, armatür, çelik, duvar, emaye, k...
Mercan Ticaret firma bilgileri. Mercan Ticaret adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mercan Ticaret ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mercan Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-05-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.