Merhale Grup İnşaat Elektrik Elektronik San.ve Dış Tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Gerçekleştirmiş ve gerçekleştirmekte olduğumuz her projeye ödün verilmez kalite yaklaşımıyla imza atarken her aşamada ve tüm ayrıntılarda dünya standartlarını hedefliyoruz…

Çağdaş Kalite Değerlerine ve müşteri memnuniyetine ulaşmayı ve sürekli iyileşmeyi hedefleyerek, Değişen ve gelişen müşteri beklentilerini göz önünde bulundururken, ürün kalitesinin rekabet, verimlilik vekarlılık gözetilerek sağlanmasını benimseyerek, Çalıştığımız yerde ve yaşadığımız ortamlarda etik değerlere ve yasalara bağlılığı gözeten bir kurum olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

DURAKS-DECORATIVIST Dekoratif Isı ve Ses Yalıtım İç Mekan Sıva Kaplaması, iç mekanlarınız için özenle tasarlanmış ve geliştirilmiş bir iç cephe kaplama malzemesidir. Olağanüstü dekoratif görünümü yanında sağladığı pek çok avantaj nedeni ile kullanımı hızla yayılmıştır. Avrupa ülkelerinde halen en çok tercih edilen iç cephe kaplama malzemelerinden birisidir.

Duraks dekoratif sıva adı altında ülkemizde tamamen yerli olarak üretilmektedir. Duraks dekoratif sıva fiber, asbest, cam elyafı ve benzeri sağlığa zararlı hiçbir toksit ve alerjan madde içermez.
Merhale Grup İnşaat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Merhale Grup İnşaat Elektrik Elektronik San.ve Dış Tic.ltd.şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: erol akçay
Adres: karadeniz cd. bayramiçli Mehmet sk. no 9 d3 ÜSKÜDAR
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3160343
Web Sitesi: www.merhalegrup.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
İnşaat,dekorasyon,dekoratif,yalıtım,dış Ticaret,canlı Sıva,ipek Alçı,ses Yalıtımı,ısı Yalıtımı
inşaat, dekorasyon, dekoratif, yalıtım, dış ticaret, canlı sıva, ipek alçı, ses yalıtımı, ısı yalıtımı
Merhale Grup İnşaat firma bilgileri. Merhale Grup İnşaat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Merhale Grup İnşaat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Merhale Grup İnşaat Elektrik Elektronik San.ve Dış Tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-01-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.