Merih Metal San. Dış Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
1957 yılında İstanbul da aile şirketi olarak kurulan Merih Metal Sanayi ev tipi mutfak eşyası üretimiyle girdigi züccaciye sektörüne 1995 yılında ülkemizin turizm sektoründe yaptığı atılımlara paralel olarak Otel-Restaurant-Bar malzemeleri uretim ve satisiyla hizla devam etti.

50 yılın vermiş olduğu tecrübe müşterilerimizin bize göstermiş olduğu güven ve sektörümüzün ihtiyacı doğrultusunda kaliteli dayanıklı uzun ömürlü ekonomik ve geniş ürün yelpazesi ile değerli müşterilerimizin mutfak ihtiyaçlarını ozenle karsilamaya devam ediyoruz. /p pHalen turizm sektörüne yönelik mutfak malzemeleri imalatı ve satışı konusunda onculuk gösteren firmamız gerek saygın referansları gerek kalite düzeyi gerekse müşteri memnuniyeti açısından sektörün saygın kuruluşları arasında hak ettiği yeri almıştır.

Kalite güveninirlik ve devamlılık ilkelerini de ön pla tutarak musterilerimize en iyi hizmeti vermeyi amaç edinmiş Merih Metal Sanayi daha nice seneler sizlerle beraber calismayi dilemektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Merih Metal San. Dış Tic.ltd.şti.
Sektörü: Turizm / Otel » Otel Malzemeleri
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Mutfak Gereçleri
Yetkili Kişi: MURAT
Adres: HAVANCI SOKAK ANADOLU ÇARŞSISI NO:10/7 MERCAN EMİNÖNÜ
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5223629
Faks: (212) - 5134895
Web Sitesi: http://www.merihmetal.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Merih Metal San. firma bilgileri. Merih Metal San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Merih Metal San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Merih Metal San. Dış Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-12-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.