Merkezi Süpürge Sistemleri

Şirket Hakkında
MERKEZİ SÜPÜRGE SİSTEMİ
Süpürmek için duvardaki vakum prizine hortumu takarak, bulunduğunuz yerdeki tozları ve kirleri bir daha görünmemek üzere tamamen yok edebilirsiniz, Klasik süpürgelerin egzozlarından attığı , filtre edilemeyen tozların kokusu ve yarattığı sağlıksız ortam geçmişte kaldı.Merkezi süpürge sistemi basit, kullanışlı ve sessizdir.Artık odadan odaya arkanızda çekip götüreceğiniz, kattan kata çıkaracağınız şey sadece elektrik süpürgenizin hortumu olacak.Kablonun dolanması, makine taşınması ve mobilyalara zarar veren ekipman gibi olumsuzluklar olmayacak.Artık başkalarının TV setrettiği, müzik dinlediği ve hatta uyuduğu yerlerde bile merkezi süpürge sistemi ile sessizce temizlik yapabilirsiniz.

Çalışma Prensibi
Merkezi süpürge sisteminde, kullanıcının temizlik hortumunu duvardaki süpürge prizine takması ile makine dairesindeki veya garajdaki ana vakum ünitesi emiş yapmaya başlar.Mekandaki tozlar emilip duvar içerisindeki PVC süpürge tesisatı yoluyla ana vakum ünitesinin çöp kovasına transfer olurlar.Emilen bu havanın %98’i kolay boşaltılan çöp kovasında toplanır ve geriye kalan %2 ‘lik mikron yapıdaki partikülleri egzoz kanalı ile yapının dışına atılır.Hortumun duvardaki prizden çekilmesi ile sistem emiş yapmayı bitirir.


MERKEZİ SÜPÜRGE SİSTEMİ AVANTAJLARI;



Gerçekten temiz yaşam alanları için merkezi elektrik süpürgesi sistemi vazgeçilmezdir. Çünkü klasik elektrik süpürgeleri kullanıma başladıktan bir süre sonra ortama koku yayarlar. Bu koku ortamdan emdiği toz, kir ve partiküllerin önemli bir kısmını filtre edemeyerek egzoz çıkışından tekrar aynı ortama geri vermesidir. Yani temizlik yaptığımızı düşünürken yerdeki tüm zararlı tozları havaya kaldırıp soluyoruz. Yaşam alanlarındaki tozun % 100 ünü ancak Merkezi süpürge sistemi sayesinde yok etmeyi başarabilirsiniz.

...... bilgi: info@merkezisistemsupurge.com
Merkezi Süpürge Sistemleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Merkezi Süpürge Sistemleri
Sektörü: Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Diğer Elektrik / Elektronik
Yetkili Kişi: funda turkmen
Adres: istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4240126
Web Sitesi: www.merkezisistemsupurge.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Merkezi Süpürge Sistemleri firma bilgileri. Merkezi Süpürge Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Merkezi Süpürge Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Merkezi Süpürge Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-07-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.