Mersin Kanal Açma

Şirket Hakkında
Tıkanan Tuvalet , Banyo ve Lavabo Kanalizyasyon Boruları Avrupa Teknolojisi Son Sistem Makinelerle Kırılmadan Açılır.Basınçlı Yıkama İle Borularınız Temizlenir Ve Kameralarla İle Görüntüleme Yapılır. Kırmadan banyo tuvalet ve kanalizyasyon boruları son sistem makinelerle kırılmadan açılır.Basınçlı yıkama ile borularınız temizlenir.Kameralar ile görüntüleme yapılır.Ana Kanalizyasyon Boruları, Sanayi Boruları, Yagmur Suyu ve Atık Su Boruları Endüstriyel Boru Agları, Tesisler, Oteller ve Hastanelerin Her Türlü Kanalizyasyon Bakım Hizmetleri İçin Avrupa Teknolojisi Son Sistem Makinalrımız İle Hizmetinizdeyiz.Ana Borulardaki Tıkanıklık Tuvalet ve Klozet Gideri Tıkanıklıgı Banyo ve Küvet Gideri Tıkanıklıgı Sanayi Hatlarındaki Gider Tıkanıklıgı Ana Borulardaki Tıkanıklık Logar Yapımı ve Logar Temizligi, Logar Tespiti, Noktasal Boru Tespiti, Pissu Su Boru Hatlarının Noktasal Olarak Bulunması, Aktif ve Pasif Hatları Tespit Etme, Yer Altındaki Tüm Pis Su Hatlarının Yerini Tespit Etme, Yer Altından Haberler.Kamer Sistemi İle Boru Ve Kanala İçerisinde Meydana Gelen Kırıklar, Çatlalar ve Ezilmeler Noktasal OLarak Tespit Edilektedir.MERSİN KANAL AÇMA servis hizmetlerimiz ile su tesisat tadilat işleriniz, Güneş Enerjisi Montajı ve Tadilat İşleriniz , Musluk Tamiri ve Klozet Tamiri Gibi İşlerinizi İtina İle Yapıyoruz. Acil Su Borusu Patlamalarında Veya Su İle iİgili Acil Müdahale Gerektiren Her Türlü İşinizde Sizlere Yardımcı Olmaya Çalışıyoruz.Suyun Geçtigi Her Türlü Büyük ve Küçük İşleriniz İçin Bizi Çekinmeden Arayabilirsiniz.Kısa Zamanda Kalıcı Çözümler İçin Bize Ulaşın... İBRAHİM KÖSE Gsm: 0507 437 07 13- 0531 826 50 26 Tel : 0324 336 10 99 E-posta: mersinkanalacma@hotmail.com Adres: Mesudiye Mah. 5116 Sokak 44/C Akdeniz/MERSİN
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mersin Kanal Açma
Sektörü: İnşaat / Emlak » Tesisat
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Tesisat
Yetkili Kişi: İBRAHİM KÖSE
Adres: Mesudiye Mah.5116 Sokak 44/C Akdeniz
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (507) - 4370713
Web Sitesi: www.mersinkanalacma.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mersin Kanal Açma firma bilgileri. Mersin Kanal Açma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mersin Kanal Açma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mersin Kanal Açma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-08-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.