Mersin Renkli Okyanus Kres

Şirket Hakkında
Mersin’de büyüyen çocuklar hiç bu kadar şanslı olmamışlardı!

Dahilere ilham kaynağı olan “Montessori Eğitim Sistemi” şimdi Mersin’de.

ÇOCUGUNUZA KİŞİLİGİNİ HEDİYE EDİN!


Madam Montessori’nin1900 lü yıllarda geliştirdiği Montessori Eğitim Yaklaşımı’nı günümüz dünyasına ve kültürümüze uygun hale getirerek Gelişimsel Psikoloji ile entegre ettik.

Montessori Sistemi, çocukların kendiliklerini ortaya koymalarına olanak tanır. Bunu da çevresel koşulları değiştirerek ve öğretmenlik yapmak yerine rehberlik edilerek sağlar.

Gelişim Psikolojisi, her bir çocuğun hangi aşamada ne yaşadığını, ne durumda olduğunu gözlemleyerek, bu konuda hem eğitmeni hem de ebeveyni bilinçlendirmeyi kendisine hedef almaktadır.

Okyanus Anaokulları’nda, çocuklara ve ebeveynlere ücretsiz “Psikolojik Danışmanlık Hizmeti” verilir.

Okulumuzda uyguladığımız ve kentimizdeki okul öncesi eğitimde yine bir ilk olan “Pedogojik Orff Öğretisi” ile, beynin sağ ( duygusal bölüm) ve sol ( bilişsel bölüm) tarafı aynı anda birlikte kullanıldığı için çocuklarınızın öğrenmeleri kalıcı kılınır.

14 AYRI ALANDA BRANŞ DERSLERİ
Orff Öğretisi, Çocuk Balesi, Görsel Sanatlar, El Sanatları, Müzik Eğitimi, Kişisel Gelişim, Drama Eğitimi, Yabancı Diller Eğitimi ( Almanca – İngilizce), Anadil Etkinlikleri, Jimnastik, Yüzme , Modern Danslar, Yöresel Danslar, Yaratıcılık Eğitimi


ETKİNLİKLERİMİZ
Okul dışında da gerçek yaşamı tanımaları ve sosyal bir birey olmalarını sağlamak amacıyla her ay düzenli olarak gerçekleştirilecek olan etkinliklerimiz
*Doğa fen gezileri*Sosyal çevreyi tanıma*Meslek dallarını tanıma*Sinema ve çocuk oyunları *Buz pateni*Okuma etkinliği gezisi
Mersin Renkli Okyanus
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mersin Renkli Okyanus Kres
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
Yetkili Kişi: AYLA KETRE
Adres: Palmiye Mah.1221 Sk. No:19 Yenişehir / MERSİN ( MESİAD yanı )
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (324) - 3294956
Web Sitesi: http://www.renkliokyanuskres.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mersin Renkli Okyanus firma bilgileri. Mersin Renkli Okyanus adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mersin Renkli Okyanus ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mersin Renkli Okyanus Kres firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.