Mesirshop

Şirket Hakkında
Manisa Mesir Macunu gibi, 470 yıla damgasını vurmuş, hala ilk günkü coşkusuyla kutlanan, sağlık ve şifa kaynağı olan bir ürünü satışa sunmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Sizlerin beğenisine sunduğumuz ürünlerimiz; Kaliteden ödün vermeyen, çevreye ve tarihsel dokuya saygı bilinci ile faaliyetlerini sürdüren, güvenilir, müşteri memnuniyetini ve tıbbi etiği ön planda tutan, halen ilk günkü terkibine uygun olarak üretimini sürdüren ve Manisa’mızın tanıtımına sayısız faydaları bulunan Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği’nin ürünleridir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mesirshop
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Murat Gaga
Adres: Peker mh. 1704 sk. No:10/A
Şehir: Manisa
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 2501065
Web Sitesi: www.mesirmacunumanisa.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mesirshop firma bilgileri. Mesirshop adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mesirshop ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mesirshop firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.