Met-teknik Otomotiv

Şirket Hakkında
Met-Teknik Otomotiv fabrikalarına ve yan sanayisine kaynak ve kesme konularında imalatlar yapan, 1998 yılında kurulan ve ilk kurulduğu günden itibaren; Boya fırını, gazaltı kaynak, gazaltı kaynak makinası, göçük çektirme çek çek makinası, göçük düzeltme, kaynak makinaları, kaporta çektirme, plasma kesme, plazma kesme, plazma kesme makinası, punta kaynak, punta kaynak makinası konularında hizmet veren, sektöründe öncü olmayı ilke edinmiş bir firmadır.

Hedeflerine ulaşmak için yurtdışı tedarikçilerini özenle seçen Met Teknik, kısa sürede dünyaca ünlü sektörel firmaların Türkiye temsilcisi konumuna gelmiştir. İlk günden itibaren, ülkemizin birçok değerli otomobil üreticisi ve ithalatçılarının olduğu gibi, büyük boya firmalarının da tavsiye ettiği tedarikçi konumunu elde etmiştir. Piyasa koşullarını takip etmektense, kendi standartlarını oluşturma ilkesiyle hareket etmeyi tercih eden Met-Teknik, her zaman satış sonrası hizmetler ve eğitim konularına, satıştan daha fazla odaklanan bir firma olmuştur. Firma hedefimiz, her zaman kalite kelimesiyle birlikte anılabilmektir.
Met-teknik Otomotiv
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Met-teknik Otomotiv
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bakım / Boya
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv / Oto Yan Sanayi Diğer
Yetkili Kişi: Mustafa Tütünoğlu
Adres: FATİH MAH. YAKACIK CAD. YILDIZ SİTESİ A BLOK 31/2 SAMANDIRA / SANCAKTEPE İSTANBUL 34885 TÜRKİYE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3118000
Web Sitesi: http://www.met-teknik.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Met-teknik Otomotiv firma bilgileri. Met-teknik Otomotiv adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Met-teknik Otomotiv ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Met-teknik Otomotiv firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-06-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.