Meta Ahşap Emprenye Sanayii

"meta ahşap emprenye sanayii"

Şirket Hakkında

META AHŞAP EMPRENYE SANAYİ

Firmamız Antalya’ya emprenyeyi ilk tanıtan Mehmet Özaslan tarafından kurulmuştur. 1999 yılında kendi kurmuş olduğu Özaslan Ahşap Emprenye ile Antalya’da emprenye konusunda ki gelişmelerle ilklere adım atmış tüm özel kuruluş, kamu kurum ve kuruluşlarına, otellere, tatil köylerine yönelik çalışmalarıyla sektörde büyümeye devam etmiş ve son olarak 2006 yılında şirketin isim değişikliğine gitmesi sebebiyle Meta Ahşap Emprenye sanayi olarak günümüzde varlığını sürdürmektedir
Firmamız siz değerli müşterilerimizin güveniyle büyümeye devam etmektedir.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Meta Ahsap Emprenye Sanayi Mehmet Özaslan
SU BAZLI ŞEFFAF EMPRENYE TESİSİMİZ
Ahşabın doğal renginde olup dış ortamda boya vernik ve herhangi bir madde kullanmaya gerek kalmadan uygulanabilir.

YEŞİL EMPRENYE TESİSİMİZ
Yeşil renkte olup her türlü iç ve dış mekanlarda kullanılabilir.Üzerine boya, vernik, cila vb maddeler uygulanabilir.Vakum-Basınç metodu ile ahşabın öz hariç tamamına emdirilir.
KAHVERENGİ EMPRENYE TESİSİMİZ
Kahverengi renkte olup her türlü iç ve dış mekanlarda kullanılabilir.Üzerine boya, vernik, cila vb maddeler uygulanabilir.Vakum-Basınç metodu ile ahşabın öz hariç tamamına emdirilir.
SEYYAR EMPRENYE TESİSİMİZ
Taşınabiliri seyyar emprenye tesisimiz ile ulaşımı uzak olup nakliyesi mümkün olmayan işlerde hizmet verebilmekteyiz.Her türlü iç ve dış mekanlarda kullanılabilir.
Not:Yeşil renkte olup istek üzerine kahverengi renkte uygulanabilir.
ŞEFFAF SOLVENT EMPRENYE TESİSİMİZ
Ahşabın doğal renginde olup subasman üstü ve toprak teması olmayan yerlerde kullanılır.İç mekan ilacı olup dış mekanda kullanıldığı zaman boya vernik ve cila gibi atılması gerekir
İletişim Bilgileri
Firma: Meta Ahşap Emprenye Sanayii
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ahşap Ürünler
Yetkili Kişi: mehmet özaslan
Adres: santral mahallesi 5200 sokak no 96
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2213768
Faks: (242) - 2213768
Web Sitesi: http://www.metaemprenye.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Meta Ahşap Emprenye firma bilgileri. Meta Ahşap Emprenye adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Meta Ahşap Emprenye ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Meta Ahşap Emprenye Sanayii firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-01-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.