Mete Mali Müşavirlik Ve Denetim Hizmetleri

Şirket Hakkında
Mete Mali Müşavirlik ve Denetim olarak bizler, ulusal ve uluslararası faaliyet gösteren tüm şirketlerin mali müşavirlik, vergi danışmanlığı, sosyal güvenlik, iş hukuku, finansal danışmanlık, denetim, şirket birleşmeleri, kriz yönetimi desteği gibi mali ve hukuki konulardaki tüm taleplerini karşılamak amacıyla oluşturduğumuz tecrübeli mali müşavir ekibi, finans ve hukukçu uzmanlarımızla sektörünüzde hak ettiğiniz yeri almanız için çalışmaktayız.

Kadromuz mevcut tecrübelerinin yanı sıra sıkça değişen mevzuat, kanun ve yönetmeliklere göre daima kendisini yenilemektedir. Şirketimiz muhasebe, finans, iş yönetimi ve organizasyon konusunda genel yada sizlerden gelecek özel talep halinde Outsource hizmeti vermek için yanınızdayız.
Amacımız müşteri memnuniyeti olup, firmanızın karşılaştığı sorunları doğru analiz ederek kalıcı çözümler sunmak, sektörünüze özgü karşılaşılabileceğiniz sorunları önceden belirleyip yine sektörünüze özgü çözümleri üretmektir.
Mete Mali Müşavirlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mete Mali Müşavirlik Ve Denetim Hizmetleri
Sektörü: Hizmet » Muhasebe / Mali Müşavirlik
Yetkili Kişi: Abdullah Mete
Adres: Eğitim Mah. Muratpaşa Cad. Nurtaş İş Merkezi 1/1 D:6 Ziverbey-kadıköy/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4181584
Web Sitesi: http://www.metedenetim.com/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mete Mali Müşavirlik firma bilgileri. Mete Mali Müşavirlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mete Mali Müşavirlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mete Mali Müşavirlik Ve Denetim Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-05-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.