Metkatek Yüzey İşlem Ve Metal Kaplama San.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Metkatek yüzey işlem ve metal kaplama san.tic.ltd.şti istanbul da faaliyet göstermekte olup faaliyet alanları arasında demir, bakır, prinç , zamak gibi metallerin üzerine nikel, bakır, krom, mat nikel, mat krom gibi metallerle kaplanması aynı zamanda manuel polisaj işlemleri ve vibrasyonla yüzey parlatma çapak kırma ve yüzey temizleme işlemleri bulunmaktadır.
Metkatek Yüzey İşlem
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Metkatek Yüzey İşlem Ve Metal Kaplama San.tic.ltd.şti
Sektörü: Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Maden ve Metal Diğer
Yetkili Kişi: Bayram eyşi
Adres: tuzla -birmes san.sitesi
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3942123
Web Sitesi: www.metkatek.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Metkatek Yüzey İşlem Ve Metal Kaplama San.tic.ltd.şti firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Metkatek Yüzey İşlem firma bilgileri. Metkatek Yüzey İşlem adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Metkatek Yüzey İşlem ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Metkatek Yüzey İşlem Ve Metal Kaplama San.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.