Mhe Global İç Ve Dış Ticaret

Şirket Hakkında
Tekstil Sektöründe Dünya`yı Peşinden Sürükleyen Denizli`de Kurulan Firmamız , Yerli Ve Yabancı Müşterilerine En İyi Fiyat Ve En İyi Kaliteyi Sağlamayı Amaç Edinmiştir. Firmamız Hem Üretim Olarak Hem De Stok Ev Tekstili Ürünleri Toptan Alım-satımı Üzerine Faaliyet Göstermektedir. Firmamızın Üretim Grupları Arasında Havlu , Bornoz , Otel Ürünleri (çarşaf , Yastık , Yorgan , Nevresim , Bornoz , Paspas , El Havlusu Ve Banyo Havlusu) Hastaneler İçin Alez Sıvı Geçirmez Yatak Koruyucu Çarşaf Ve Revresimler , Mutfak Önlüğü , Promosyon Tekstili Ürünleri , Promosyon Havlusu Yer Almaktadır.
Mhe Global İç
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mhe Global İç Ve Dış Ticaret
Sektörü: Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
Yetkili Kişi: Ersin Çavuşlar
Adres: Altıntop Mah. 836 Sk. No:9 Şengün İş Merkezi Kat:1/38
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (507) - 4401499
Web Sitesi: www.mheglobaltrade.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mhe Global İç firma bilgileri. Mhe Global İç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mhe Global İç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mhe Global İç Ve Dış Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-04-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.