Mhn Pack Kutu Ve Ambalaj Sanayi

Şirket Hakkında
1999da faaliyete geçen MHN PACK küçük bir girişimcilik örneği olmuştur. İlk kurulduğu dönemde küçük çapta kutu ve ambalaj imalatına başlayan MHN PACK gelişen bilgi, tecrübe ve teknoloji ile bugün birçok kurumsal firma ve KOBİye hizmet vermektedir.
Türkiyenin lider kutu ve ambalaj tedarikçisi olmayı hedeflemektedir. Bu amaçla müşteri isteklerini eksiksiz ve zamanında yerine getirerek, sürekli iyileştirmeyi kendisine politika ederek çevreye duyarlı ve insana saygılı üretim yapmaktadır. Ürünleri arasında baskılı kutular, tava tipi kutular, dipten yapıştırmalı kutular, koli tipi kutular, pencereli kutular, ayakkabı kutuları, saplı kutu ve saplı karton çantalar, seperatörlü kutular, diğer kutu çeşitleri (arşiv kutuları, klasör tipi kutular, yedek parça kutuları , küçük ev eşyası kutuları, pizza kutuları) yer almaktadır.
Mhn Pack Kutu
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mhn Pack Kutu Ve Ambalaj Sanayi
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Baskı
Yetkili Kişi: Osman Aydınlı
Adres: Mehaymin Kutu ve Ambalaj Sanayi Vatan Mah. 3. Vakit Sok. No:14 Yıldırım/Bursa/Türkiye
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 3269461
Web Sitesi: http://mhnpack.com/
Ürünleri
İlave seperatör yada kutu içi farklı tasarımlı seperatörlü kutuların üretimi yapılmaktadır.
Ayakkabı kutusu
Her türlü renk, dizayn ve kalitede yaş pasta, baklava kutusu ve saplı karton çanta imalatı yapılmaktadır.
Koli
Baskılı kutular istenilen dizaynda..
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mhn Pack Kutu firma bilgileri. Mhn Pack Kutu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mhn Pack Kutu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mhn Pack Kutu Ve Ambalaj Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.