Mikron Bilişim Güvenlik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Şirket Hakkında
Bizim; Bilgisayar, Bilişim, Güvenlik Sistemleri, Uydu Sistemleri ve İnternet alanındaki deneyimlerimiz 10 yıl önce başladı.

Biz Mast Bilgisayar ortakları kendi deneyimlerimizi ve iş tecrübelerimizi 10 yıllık bilgi birikimimizi ortaya koyarak 5 yıl önce Mast Bilişim Bilgisayar Elektronik Elektrik Dan.San.veTic. Ltd. Şti. kurduk. İyikide kurmuşuz Şöyle dönüp geriye baktığımızda zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyoruz.

Çünkü amaç hizmet olunca ve zevle severek işimizi yaptığımızda zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyoruz. Şirketimizi kurarken çok düşündük iş yapabilirmiyiz ayakta kalabilirmiyiz diye şimdi ise 5 yıl geçmiş zevkle işimizi yaptık.

Ama hiç bir zaman biz müşterilerimize sadece parasını alabileceğimiz kişiler gözüyle bakmadık.Hizmet verdiğimiz yerimizde gelen müşterilerimizle arkadaş olmayı, bilgilerimizi paylaşmayı, insana saygı göstermeyi her zaman kendimize ilke edindik.
Mikron Bilişim Güvenlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mikron Bilişim Güvenlik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi
Sektörü: Bilgisayar » Bilgisayar Bakım ve Servis
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Bilgisayar Sarf Malzemeleri
Yetkili Kişi: Süleyman Karaderili
Adres: ABDİ İPEKÇİ MAH. BATTAL GAZİ CAD. NO:215 A/B
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 6557334
Web Sitesi: http://mikronbilisim.tk/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mikron Bilişim Güvenlik firma bilgileri. Mikron Bilişim Güvenlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mikron Bilişim Güvenlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mikron Bilişim Güvenlik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-06-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.