Mimgrup Medikal San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
FDA Onaylı, Dünyanın Lider Kompresyon Giysi Üreticisi Marena ComfortWear® ürünleri "Mimgrup" güvencesiyle artık Türkiyede...

Tüm dünyada hasta ve doktorların en çok tercih ettiği "FDA onaylı" estetik ve diğer cerrahi müdahaleler sonrası kullanılan sıkılaştırıcı, iyileştirici giysiler; sportif, günlük aktivitelerde konfor sağlayan, koruyucu ve tedavi edici giysiler.

Marena ComfortWear® cerrahi kompresyon giysileri, “F5 kumaş teknolojisi” olarak bilinen yepyeni bir tekstil teknolojisi ile tüm dünyada doktorların, hastaların ve tüm müşterilerin kullanımı için geliştirilmiştir. Bu bilimsel atılım, tekstil sektöründeki en son teknoloji, lif, makine ve tasarım yöntemleri kullanılarak meydana getirilmiş ve tekstil mühendisliği çevreleri tarafından da tanınmıştır. Ayrıca Marena ComfortWear® cerrahi kompresyon giysileri FDA tarafından da onaylanmıştır.

F5 Sertifikalı Post-Up Cerrahi Giysiler, hastaların nörofizyolojik durumlarında tedavi edici bir sıkıştırma sağlayarak, 7/24 - tüm hafta boyunca konfor içinde kullanabilmelerine imkan sağlar.

Marena ComfortWear®, tüm dünyada 10 hastadan 8’i ve 5000’den fazla medikal ve cerrahi uzman ile profesyonel tarafından tercih edilmektedir.

Sizin de tercih edeceğinize eminiz…!
Mimgrup Medikal San.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mimgrup Medikal San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Medikal Ürünler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Kişisel Bakım Ürünleri
Yetkili Kişi: Murat OĞUZ
Adres: Salih Tozan Sok. Akyazıcı Apt. No:3 D.9 Mecidiyeköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3561650
Web Sitesi: www.marena.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mimgrup Medikal San. firma bilgileri. Mimgrup Medikal San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mimgrup Medikal San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mimgrup Medikal San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.