Mimoza Medikal Dış.tic.

Şirket Hakkında
MİMOZA MEDİKAL DIŞ TİC.


HAKKIMIZDA,

2002 Yılında kurulmuş olan şirketimiz, ilk olarak bayan bakım ve güzellik alanında hizmet vermeye başlamış, 2006 yılından itibaren medikal hizmetleri ve ameliyat gözlükleri ithalatına başlamıştır. 2008 yılında İzmir, 2010 yılında Antalya’da düzenlenen kalp ve damar cerrahisi kongresine katılarak sağlık sektörüne kaliteli medikal hizmetleri kazandırmıştır. 2011 Ekim ayında . xv.ULUSAL VASKÜLER CERRAHİ KONGRESİ’ ne katılarak Xenosys ameliyat gözlükleri ve camera system, led ışık kaynaklarını cerrahlarımıza tanıtarak kaliteli ürünleri piyasaya sürmüştür.

VİZYONUMUZ,

Türkiye’de ameliyat gözlüğü ve diğer ürünlerin önde gelen sağlayıcısı olmayı hedefleyen firmamız, dürüstlük, saygı, iyi servis ve verimlilik nedeniyle müşterilerimizin tercihi olacaktır

MİSYONUMUZ,

Ürünlerimiz, çözümlerimiz, satış sonrası hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız ile müşterilerimiz için değer yaratan bir şirket olmak.

POLİTİKAMIZ,

* Müşteri memnuniyetini esas alarak, müşteri isteklerini karşılayan, güvenilir, ekonomik, dayanıklı, uzun ömürlü ve yüksek performanslı ürünleri medical sektörüne sunmaktır.

* tedarikcilerimizle karşılıklı güven ilişkisine dayalı çalışma prensibi edinmek.
* çalışan personelin eğitimine özen göstermek.

Mimoza Medikal Dış.tic.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
3x5 büyütmeli ameliyat gözlüğü Tanımı

3x5 büyütmeli ameliyat gözlüğü cerrahların çok tercih ettiği gözlüktür. Özelliği cerrahi alana çok rahat bi adaptasyon sağlamaktadır.
çalışma mesafeler bütün gözlüklerimizde olduğu gibi 3x5 büyütmeli gözlüğümüzdede mesafe kişinin istediği mesafeye ayarlanabilmektedir.
3x5 büyütmeli gözlük cerrahi alana görüş netliğinde esneme payları ve görüş alanı oldukça geniş ve hareket etme kolaylığı sağlamaktadır.
3x5 büyütmeli amaliyat gözlüğü kalp damar cerrahları, plastik cerrahları , organ nakli cerrahları, ortapedi, genel cerrahlarının tercih ettiği gözlüktür.
ameliyat gözlüğü her zaman net görüş, hafif ve kişiye göre özel olmak zorundadır.
--------------------------------------------------------------------------------------------------


Led Light system ( Led Işık Kaynağı)
Tanımı
….Led ışık kaynağı çif batarya olup çalışma ömürleri çok uzundur.
….ışık lamba bütün amaleyat gözlüklerine takılabilir, ve çok hafiftir.
….dilerseniz numaralı gözlüklerinize takabilrisiniz.
….ışık kaynağını headbant la da takılabilir.
İletişim Bilgileri
Firma: Mimoza Medikal Dış.tic.
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Cihaz ve Malzemeler
Yetkili Kişi: Serkan KARADEMİR
Adres: levent / istanbulll
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5946752
Web Sitesi: www.mimozamedikal.com
Ürünleri
3x5 büyütmeli ameliyat gözlüğü Tanımı 3x5 büyütmeli ameliyat gözlüğü cerrahların çok tercih ettiği gözlüktür. Özelliği cerrahi alana çok rahat bi a...
İlan Talep ve Teklifleri
Ameliyat Gözlüğü
3x5 ameliyat gözlüğü daha fazla geniş alan sağlar, ve cerrahi operasyonda görüntü bozuklulu hiçbr şekilde cerraha yansıtmaz. 3x5 amliyat gözlüğü ...
Mimoza Medikal Dış.tic. firma bilgileri. Mimoza Medikal Dış.tic. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mimoza Medikal Dış.tic. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mimoza Medikal Dış.tic. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-01-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.