Minderium

Şirket Hakkında
firmamız 2005 yılından bu yana, iç mekan ve dış mekan , oturma ve istirahat gruplarına(sandalye, şezlong, salıncak, koltuk takımları, kamelya, yer minderleri), vesosyal paylaşım alanlarına( cafe , çay bahçesi, restorant, havuz başı)gibi mekanların her türlü minder ihtiyaçlarınacevap verebilmektedir.ayrıca bu değerli ürünlerin, ahşap aksamlarına zorlu kış koşullarında yıpranmaması için, pvc koruma kılıflarıda uygulamaktadır.bizimle çalışmadan bize not vermeyiniz....
Minderium
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Minderium
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Ahşap Ev Ürünleri
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Bahçe Malzemeleri
Yetkili Kişi: isa karaduman
Adres: yeni çamlıca mah. sakarya cad.çınar sk.no:163 ataşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4207852
Web Sitesi: www.minderium.net
Ürünleri
bahçe minderleri ialatı yapmaktayız
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Minderium firma bilgileri. Minderium adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Minderium ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Minderium firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.