Mine Plastik Nd. Ürn Ve Sert Maden Ve Kimya Ltd.şti

Şirket Hakkında
2010 yılında faaliyete geçen firmamız Ankara ' da üretim yapan tek masterbatch üreticisidir.
Satış ofisi İvedik Organize Sanayinde bulunan firmanın üretim yeri Keresteciler Sanayi Sitesi-KAZAN da bulunmaktadır.Şu an dört hat üzerinden üretim yapan fabrikada siyah-beyaz-renkli masterbatchler ve katkı maddeleri ürertilmektedir
İhtiyacınız olan boyalarınız laboratuarımız koşullarında denendikten sonra 3 gün içinde üretime geçecek şekilde sonuçları size bildilmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mine Plastik Nd. Ürn Ve Sert Maden Ve Kimya Ltd.şti
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Boyar Madde
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimya
Yetkili Kişi: Nalan Onar
Adres: 1122 Cadde 1417 Sokak No 26 Ivogsan -ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3954009
Web Sitesi: www.minecolours.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
İstediğiniz Renkte Masterbatchler
Ankara 'da ki tek materbatch üretimi yapan şirket olarak istediğiniz renkte ve istediğiniz ham madde ile size uygumn masterbatchleri 3 gün iind...
Mine Plastik Nd. firma bilgileri. Mine Plastik Nd. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mine Plastik Nd. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mine Plastik Nd. Ürn Ve Sert Maden Ve Kimya Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-06-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.