Minelteks Bahçe Ve Otel Tekstili Ve Personel Kıyafeti San.ve Tic.

"direk üreticiden kaliteye en uygun fiat"

Şirket Hakkında
1993 yılından beri otel, restorant tekstilinde faaliyet gösteren işletme 2000 yılından sonra personel kıyafeti ve bahçe teksilinde faaliyetde bulunmuştur. bir çok beach ve otellerin sahil ve havuz başlarını minder, şezlong minderi ve armut çeşitleriyle giydirmektedir. üniversite ve bir çok belediyeler dahil kamu kurum ve kuruluşlarında direk personel kıyafeti üreten ayrıca bir işletmeyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
.
Otel ve tatil köylerin oda tekstili konularında çarşaf , havlu , bornoz ve masa örtüsü gibi ürünlerin üretimi yapılmaktadır. Çarşaf üretiminde istenilen telde ve isteğe bağlı olarak tek veya çift dikiş yapılmakta, havlu çeşitlerimizde istenilen gramajda ve ölçülerde bulunmaktadır. Havluda hav 16/1 – 20/2 atkı 16/1 – 20/1 dır.

Ürün yelpazemiz içerisinde İzmir işletmelerimizde her tür armut oturma takımları , şezlong minderleri , beach minderleri ve isteye bağlı giydirme , promosyon üretimlerimiz yapılmaktadır. İsteğe bağlı olarak ürünlerimizde baskı uygulanmaktadır. Ürünlerimizde isteye bağlı olarak 600-620-650 denye taban PVC kumaş veya suni deri uygulaması yapılmaktadır.

Masa örtüsü üretimlerimizde tamamıyla mevcut mekanın durumu , ahengi ve hizmet noktası dikkate alınarak bire bir çalışarak uygun ürün üzerinde mutabakata varılarak hizmet verilmektedir.

Tüm ürünlerimiz kumaş çeşitliliği ve renk çeşitliliği mevcut olup firmamızdan talep edilmesi durumunda gönderilebileceği bilgilerinize sunarız.

Otel ve tatil köylerinde öncelikle sezon sonlarında odalarda en çok kullanılan yastıkların bakımı yapılmaktadır. Yastık bakımı içerisindeki silikonun makineden geçirilerek silikonun havalanması ve yaz sezonu içerisinde içine sinmiş ter ve kokuların temizlenmesi ve eski konumuna gelmesi ve gerekli görülenlerde yüzlerinin değiştirilmesi ile gerçekleştirilir.

İletişim Bilgileri
Firma: Minelteks Bahçe Ve Otel Tekstili Ve Personel Kıyafeti San.ve Tic.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil ve Konfeksiyon Yan Ürünleri
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Perakende İç Ticaret
Yetkili Kişi: adnan sayar
Adres: seferihisar yolu üzeri 1 km. eski mezat binası no 7 güzelbahçe izmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (535) - 7344254
Faks: (536) - 5457783
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
El Yapımı Oturma Minderleri
bir çok firmada yüksek fiatlara satılan yan fitilleri makina ile değil elle dikilen oturma minderleri yapılır. istege göre her model üretme kapasitemi...
Beach Minderi Acil Satılık 18.00 Ytl
sezondan kalma 600 denye tabanı pvc kaplı 100*100 ve 120*120 ebatlarında minder. sezon fiatımız 28.00 ytl çok uygun fiata
Yatık Armut ( Büyük Boy) 40 Ytl
%100 strafor 600 denye su geçirmez pvc kumaş. sezondan kalma her renk mevcutdur. sezonda toptan satışımız 60 ytl şimdi 40 ytl maliyetine yakın.
Armut-beach Minderi-şezlong Minderi Çok Uygun Fiyata
armut 35.00 ytl beach minderi : 18.00 ytl (100*100) şezlong minderi: 17.50 ytl elimizde sezondan kalan ürünleri maliyetine yakın satılmaktadır.
Minelteks Bahçe Ve firma bilgileri. Minelteks Bahçe Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Minelteks Bahçe Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Minelteks Bahçe Ve Otel Tekstili Ve Personel Kıyafeti San.ve Tic. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-10-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.