Mir Elektrik Ruhsat Ve Uygulama Proje Ofisi

Şirket Hakkında
2007 yılında Taahhüt ve proje olarak iş hayatına başlamış olan firmamız. Yılların verdiği tecrübe ile elektrik ruhsat projeleri elektrik taahhüt hizmetleri Elektrik abone projesi talep açma kabul işlemleri. Şantiye abone Trafo geçici kabul işleri yanı sıra Mekanik Tesisat projesi Doğalgaz Projeleri Statik projelendirme Akustik proje ve Raporlama yapmaktadır.
Ayrıca Partner firmaları ile inşaat Elektrik Taahhüt Mekanik Taahhüt gibi Temelden çatıya anahtar teslim hizmetlerinide yapmaktadır. Konut Okul Fabrika Atolye Hastahane avm sosyal tesis Entegre Tesisler olarak özel sektör ve kamu ya ait Projeleri ve İnşaat Elektrik mekanik a dan z ye tüm taahhüt islerinide kusursuz hizmeti ile sunmaktadır.
Mir Elektrik Ruhsat ve Uygulama Projeleri Ofisi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mir Elektrik Ruhsat Ve Uygulama Proje Ofisi
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Diğer Elektrik / Elektronik
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektrik Tesisat
Yetkili Kişi: Ebru Annak Tanış
Adres: Doğanbey Mh.doganbey Cd.burcin 3 İshanı Kat9 Daire No906 Osmangazi Bursa
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (546) - 2522516
Web Sitesi: https://mir-elektrik.webnode.com.tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mir Elektrik Ruhsat firma bilgileri. Mir Elektrik Ruhsat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mir Elektrik Ruhsat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mir Elektrik Ruhsat Ve Uygulama Proje Ofisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-06-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.