Miranda A.ş.

Şirket Hakkında
Miranda A.Ş., özellikle son yıllarda yaşanmakta olan global ısınma ve çeşitli kirleticilerin etkisi ile azalan kullanılabilir su kaynaklarının, etkin kullanımı amacıyla, ülkemizin ve bölgemizin gereksinimlerine cevap vermek doğrultusunda faaliyet gösteren, çevre teknolojileri konusunda uzmanlaşmış bir mühendislik, müşavirlik, üretim ve ARGE kuruluşudur.

Miranda; bu faaliyet alanları ile ilgili oluşan tüm gereksinimlere süratli ve doğru yanıtları verebilecek geniş bilgi ve deneyime sahip teknik kadrosu, sağlam altyapısı, koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi ile hizmet vermeyi kendisine prensip edinmiş bir firmadır.

Miranda A.Ş., özellikle biyolojik atıksu arıtımı konusunda uzmanlaşarak, çevre teknolojileri sektöründe biyolojik atıksu arıtımında özel olarak seçilmiş canlı bakteri kültürlerinin kullanımı ve paket atıksu arıtma sistemlerinde biodisk teknolojisi kullanımı gibi ülkemizde birçok ilklere imza atmıştır.

Miranda A.Ş. tarafından üretilen atıksu arıtma sistemleri, yalnızca Türkiye Standartlarını değil, aynı zamanda Avrupa Birliği Standartları’nı sürekli olarak sağlamakta, arıtılmış suların sulama ve ileri filtrasyon ile soğutma sistemlerinde kullanımına olanak vermektedir.

Biyolojik atıksu arıtımı ve çevre teknolojileri ile ilgili bütün ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek güçlü teknik kadrosu, geniş bilgi ve deneyimi ile sonsuz müşteri memnuniyeti prensibi ile Türkiye’de çevre sektörüne damgasını vurmayı hedefleyen Miranda A.Ş., 21.yüzyılda daha bi
Miranda A.ş.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Miranda A.ş.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Su Arıtma Kimyasalları
Yetkili Kişi: emrah hançer
Adres: ceyhun atıf kansu cad. no:112 kat 3/22
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4734070
Web Sitesi: www.miranda-tr.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Miranda A.ş. firma bilgileri. Miranda A.ş. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Miranda A.ş. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Miranda A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.