Mirol Mekanik

Şirket Hakkında
Mirol Mekanik, İstanbul ili Orta mh yalnız selvi cd no:19 B blok daire 135 kartal istanbul adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi levent ELALMIŞ dir.
Mirol Mekanik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Merkezi kazan dairelerinin dizayn edilmesinde sistemin ihtiyaçları göz önüne alınarak belirlenen zon sayısına ve kapasitesine göre dizayn yapılır. Bütün zonlar otomatik kontrol sistemine bağlanarak tam otomasyon sağlanır.proje ihtiyaçları ve bütçe göz önüne alınarak döküm,çelik veya duvar tipi yoğuşmalı kaskad sistemlerden bir tanesine karar verilir. Burada öncelik müşteri taleplerine göre belirlenir. Kazan dairelerinin projelendirilmesi uzman mühendis kadrolarımızca yapılır. Cihaz seçimlerinde pompa,üçyollu vana ve kazan kapasite kontrolleri öncelikle yapılır. Firmamız sistem dizaynlarında tüm yenilikleri yakından takip etmekte ve gerek enerji tasarrufu ,gerekse daha uzun ömürlü sistemlerin kurulmasını birinci öncelik olarak görmektedir.
- MERKEZİ KAZAN DAİRELERİ
- YERDEN ISITMA TESİSATLARI
- HAVUZ SUYU ISITMA TESİSATLARI
- FAN-COİL TESİSATLARI
- KALORİFER TESİSATLARI
- ÇATI TİPİ DOĞALGAZLI ROOF-TAP CİHAZLAR
- VAV CİHAZLARI
İletişim Bilgileri
Firma: Mirol Mekanik
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Tesisat
Yetkili Kişi: levent ELALMIŞ
Adres: Orta mh yalnız selvi cd no:19 B blok daire 135 kartal istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (546) - 8193476
Web Sitesi: www.mirolmekanik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mirol Mekanik firma bilgileri. Mirol Mekanik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mirol Mekanik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mirol Mekanik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.