Missmatmazel

"TOPTAN BAYAN GİYİM SATIŞ"

Şirket Hakkında
Miss Matmazel bayan dış giyim firmamız 2008 yılından itibaren bayan giyim imalatı yapmaktadır. Ürünlerimiz 1. kalite olup, modellerimiz dünya modası ile eş zamanlı olarak feminen ve sıradışı modellerdir. Gerek yurt içi , gerek ise yurtdışı pazarlarında kısa zamanda markamız tercih edilen markalar arasına girmeyi başarmıştır.

Kalitesinden hiç bir zaman ödün vermeyen firmamız ürünleri , aynı zamanda rekabet edici uygun fiyatları ile de tercih nedeni olmaya devam etmektedir.
Missmatmazel
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Missmatmazel
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
Yetkili Kişi: Nazım Kelo
Adres: Terazidere Mah. Güneş cad. No:43
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6132424
Web Sitesi: www.missmatmazel.com
Ürünleri
JARSE ÇİÇEKLİ ELBİSE
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Missmatmazel firma bilgileri. Missmatmazel adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Missmatmazel ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Missmatmazel firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-06-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.