Mlt-tur Teks.gıda.san.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
MLT Ticaret olarak yüksek limitli ve kalite standartlarına uygun olmak kaydı ile çalışmalarını sürdüren bir üretim yapısına sahibiz.Başta dar dokuma ürünleri(kurdelalar, çanta kolonları ve kemerler) olmak üzre , spor giyim ve malzemeleri alanında da faaliyet göstermekteyiz.
Mlt-tur Teks.gıda.san.tic.ltd.şti.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mlt-tur Teks.gıda.san.tic.ltd.şti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Spor Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
Yetkili Kişi: Erinç ERGİN
Adres: Mansuroğlu mh 284/1 sk no :1 k:3 d: 306 Bornova / İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4863599
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Mlt Tic. İş Eldivenleri
MLT ticaret olarak üretimini gerçekleştiridiğimiz Lateks ve Nitril iş eldivenlerinin fiyatı 0, 95 YTL , 32 cm deri kaynakçı eldiveni 5, 50 YTL dir.Si...
Spor Giyim / Dar Dokuma
Mlt tic. olarak; spor giyim(eşofman, t-shirt, şort) ve dar dokuma(kemer, iş eldiveni, sapan) alanlarında üretim ve ihracat faaliyetleri yürütmekteyiz....
Mlt-tur Teks.gıda.san.tic.ltd.şti. firma bilgileri. Mlt-tur Teks.gıda.san.tic.ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mlt-tur Teks.gıda.san.tic.ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mlt-tur Teks.gıda.san.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-11-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.