Mng Elektronik Güvenlik Sistemleri

"güvenlikte bizde varız..."

Şirket Hakkında
Günümüzde bilindiği üzere her sektörün artık güvenlik kamera ve sistemlerine ihtiyacı bulunmaktadır.Bu nedenle biz MNG ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ TİC. olarak sizlere gelişen ve büyüyen iş konsepti içerisinde ihtiyaç duyacağını umduğumuz;Kablosuz kamera sistemleri, kablosuz alarm sistemleri, kablosuz uzak mesafe internet sistemleri ile artık sizlere hizmet vermeyi amaçlamaktayız.

MNG ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLER TİC. 2009 yılında kurulmuştur.Kurucuların önceki sektör deneyimleri ile 15 yıllık bir birikime sahiptir.Satış öncesi ve sonrası müşteri odaklı bir firma olmayı temel prensip edinmiştir.

MNG ELEKTRONİK güvenlik sistemlerinde kullanmış olduğu tüm ürünler CE belgeli SAMSUNG, MİCAE, DAHUA, LG, SONY, FUJİTRON, ELEGANCE, PARADOX, COMMAX, MULTİTEX, DSC, SPY, NEUTRON, marka ürünlerdir.

Hizmetlerimiz
Deneyimli yönetici ve teknik elemanlardan oluşan mng elektronik kadrosu ile üstün teknoloji, ürünlerini, Küçük, ölçekten, ev, ofis, mağaza, dükkan, vs, il, ilçe, belde belediyeler, okul, fabrika, depo, iş ve alışveriş merkezleri petrol istasyonları vs her mekanda kamera sistemleri, alarm sistemleri, kartlı şifreli geçiş sistemleri, personel devam takip sistemleri yangın ve sabotaja karşı kurmuş olduğu sistemlerle korumaktadır.

Bakım Onarım
Kurumunuzdaki kamera sistemleri, güvenlik sistemleri, bilgisayar sistemleri
ve tüm elektronik cihazların periyodik temizliği, bakım ve onarım için size uygun şartlarda kaliteli hizmetlerimizle yanınızda olmayı hedefliyoruz .Bize bir telefon etmeniz, mail atmanız yeterli.
çözüm için yanınızdayız…
Mng Elektronik Güvenlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mng Elektronik Güvenlik Sistemleri
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik Kamerası
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Diğer Elektrik / Elektronik
Yetkili Kişi: aytekin özkan arıkan
Adres: çayyolumah 2432 cad no:15/2 çayyolu
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2364592
Faks: (535) - 3996270
Web Sitesi: www.mngelektronik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mng Elektronik Güvenlik firma bilgileri. Mng Elektronik Güvenlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mng Elektronik Güvenlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mng Elektronik Güvenlik Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-08-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.