Mnsa Lamıne Ahsap Fabrıkası

Şirket Hakkında
MNSA LAMİNE AHŞAP FABRİKASI, ahşap binalar için;lamine kiriş, kolon, makas üretimi, mobilyacılar için;sert yumuşak ahşap panel, marangozlar için;lamine profil üretimi yapmaktadır
Ürün-Hizmetleri Hakkında
LAMİNE AHŞAP KİRİŞLER;Çok çeşitli boy ve kesitte üretmek mümkündür, 25m ye kadar düz, 15m ye kadar kavisli üretilebilir, imalatında çevre dostu D4 yapıştırıcı kullanılmaktadır.Özgün mekan tasarımına imkan tanır, dekoratif, kaplama ihtiyacı göstermez, depreme karşı çok dayanıklı bir malzemedir, yangına direnci yüksek, paslanmaz, nefes alır, ısı yalıtım değeri yüksektir, bakım maliyeti azdır, akustik özelliği yüksek, hafif bir malzemedir.

LAMİNE AHŞAP PANEL, 18mm dem 50mm kalınlıki122x350 ebatlarında, sert ve yumuşak, çam, kayın, meşe, ladin ahşap çeşitleri

LAMİNE AHŞAP PENCERE PROFİLİ;
3 kat lamine edilmiş, ahşap dograma profili


İletişim Bilgileri
Firma: Mnsa Lamıne Ahsap Fabrıkası
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ahşap Ürünler
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya Yan Sanayi
Yetkili Kişi: NURI BULBUL
Adres: YENİ YALOVA YOLU 5.KM NO.444 OSMANGAZI BURSA
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2118076
Faks: (224) - 2114027
Web Sitesi: http://www.mnsalamineahsap.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mnsa Lamıne Ahsap firma bilgileri. Mnsa Lamıne Ahsap adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mnsa Lamıne Ahsap ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mnsa Lamıne Ahsap Fabrıkası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-06-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.