Mobilyacenneti.com

Şirket Hakkında

Mobilya cenneti, Türkiye'nin mobilya merkezi olarak kabul edilen İnegöl'de biz kurucular olarak geçmiş zamana dayanan mobilya tecrübesini ve birikimini
2008 yılı itibariyle internet teknolojisinden faydalanarak e-ticaret sektörüne adım atan Mobilya cennneti adı altında genç ve hedefçi kadrosu ile kurulduğu ilk günlerde olduğu gibi bu günde kalite, güven ve müşteri memnuniyeti ilkesiyle hizmet vermeye devam etmektedir.

- Online alışveriş



- Misyonumuz

Müşterilerimizin yaşam tarzlarını farklılaştıran ürünleri, kalitesi ve müşteri odaklı kurumumuza olan güveni sonsuz kılarak ilk akla gelen ve tercih edilen bir firma olmaktır.

- Vizyonumuz

Yeni tasarımlar yeni yaklaşımlar” anlayışıyla insanların değişim isteklerine cevap veren geniş yelpazeli ürünleriyle sektörde belirleyici rol alarak müşterilerimize ürün ve hizmet sunmak.Birçok kuruluş ekleyip geniş bir alana yayılarak ‘tek’ lider konumuna ulaşmayı hedefliyoruz.

- Kalite Politikamız

* Şirketimiz kaliteyi ciddiye alır. Kalite gelişimi şirket yaşamının önemli bir parçasıdır. Bu nedenle şirketimiz kalite gelişimine yatırım yapar.

* Şirketimiz; “Çalışan memnuniyeti, müşteri memnuniyetini getirir.” anlayışını benimser.

* Şirketimizde kararlaştırılmış kalite hedeflerinden ve standartlarından sapmalar kabul edilemez.

* Personelimiz, şirketimizin en önemli kaynağıdır. Şirketimiz, tüm personelin eğitim ve gelişmesine büyük önem verir. Gelişen bireylerle kalite gelişimi sağlanır.

* Şirketimizde tüm faaliyetler müşteri memnuniyeti dikkate alınarak düzenlenir. “İşler ilk defada, zamanında ve doğru yapılır."

* Şirketimiz kalite yönetim sisteminin şartlarına uymayı ve kalite yönetim sisteminin sürdürülmesini ve iyileştirilmesini taahhüt eder.
Mobilyacenneti.com
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mobilyacenneti.com
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ev Mobilyası
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Oturma Odası Mobilyası
Yetkili Kişi: Mehmet DİNÇER
Adres: Mahmudiye Mah.Şimşek Sk.No:14/2 İNEGÖL
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 6766705
Web Sitesi: www.mobilyacenneti.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mobilyacenneti.com firma bilgileri. Mobilyacenneti.com adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mobilyacenneti.com ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mobilyacenneti.com firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.