Moda Ayakkabi Çanta

"ayakkabi dünyasının kalbi"

Şirket Hakkında
Günün modasını takip eden, ayakkabıyı bir ihtiyaç ötesinde bir tutku olarak gören, farklı, güncel ve renkli tasarımlarıyla ilgi odağı olmayı başarmış, modern yaşam tarzını benimsemiş kadın ve erkeğin tercihini sunan, ürün ve hizmet kalitesinden ödün vermeyen, müşteri memnuniyeti odaklı bir markadır.


Moda Ayakkabi Çanta
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Moda Ayakkabi Çanta
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Ayakkabı Mağazaları
İkincil Sektörü:Deri Ürünleri / Ayakkabı » Spor Ayakkabı
Yetkili Kişi: MODA AYAKKABİ
Adres: YENİ MH KURTULUŞ CADDESİ NO:36/18
Şehir: Aydın
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 1110109
Faks: (256) - 8112285
Web Sitesi: www.didimmoda.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Moda Ayakkabi Çanta firması TBC ziyaretçilerinin toplam 2 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 4.5 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Moda Ayakkabi Çanta firma bilgileri. Moda Ayakkabi Çanta adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Moda Ayakkabi Çanta ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Moda Ayakkabi Çanta firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-01-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.