Moda Parke

Şirket Hakkında
Moda parke masif parke, marküteri parke, ahşap merdiven, iroko dec ürünlerinin satış ve uygulamalarını yapan imalatçı bir firmadır.İç mekan veya dış mekan gereksinimleriniz ve komple çözümler için başvuracağınız en yetkili adres Moda parke size farklı çözümler ve alternatifler sunabilmektedir.

Masif parke Moda parke Zemin döşeme malzemeleri arasında, uzun ömürlü oluşu, estetik güzelliği, ısı ve ses izolasyonu ile kullanım kolaylığı açısından en çok tercih edilen ahşap ürünüdür. Bu ürünler , Afrika ve uzakdoğudan getirilen uzun ömürlü ve dayanıklı; taslak ve tomruklardan üretilmektedir. Masif Parke tiplerinde, farklı doku ve renk özellikleri olan alternatifler bulunmaktadır.

Havuz ve Bahçe kenarlarında, Sun decklerde kullanılan dış mekan masif malzemeler, ahşabı çok özel olan teak, iroko ve tali gibi yağmur ve güneş etkilerine son derece dayanıklı ağaçlardan üretilmekte ve uygulanmaktadır. Bu ağaç tipleri, dış mekan şartlarına dayanıklılık göstericek şekilde işlemlerden geçirilmekte ve fırınlandıktan sonra özel olarak üretilmektedir. Farklı deck uygulamalarında uzman kuruluş Moda parkesize alternatifler sunabilmektedir.
Moda Parke
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Amacımız, Müşterilerimizin gereksinimlerini ve beklentilerine uygun kalitede, sürekli iyileşen hizmet sunmak, çalışanlarımızı mutlu etmek ve bölgemizin ve ülkemizin ticari ve ekonomik hayatının gelişmesini sağlayıcı katkılarda bulunmaktır.
Bu amacın gerçekleşmesi için tüm ürün ve hizmetlerimizin belli bir kalite seviyesinde, günün ekonomik ve teknik ihtiyaçlarına en uygun biçimde gerçekleştirilmesi hedeflenmiştir. Hedefimize ulaşmak, kalite düzeyimizi gelişen teknoloji ve müşteri beklentileri doğrultusunda iyileştirmek için tüm bölümlerin aktivitelerinde Kalite Sistemi gereklilikleri esas olacaktır.
Müşteri memnuniyeti odaklı kalite yönetim sistemimizin kusursuz bir şekilde yürütülmesi ve geliştirilmesi tüm Moda parke çalışanlarının sorumluluğundadır. Bu amaçla sürekli öğrenme ve sürekli gelişme düşüncesini kendimize ilke edindik.

Hedefimiz :
· Sektördeki en ileri kalite sistemlerini şirkette uygulamak.
· Tedarikçilerin kalite sistemlerinin gelişmesini sağlamak.
· Kalite sisteminin gelişmesi için kaynak ayırmak.
· Planlı çalışmak.

İletişim Bilgileri
Firma: Moda Parke
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yer Kaplama
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Ahşap Ürünler
Yetkili Kişi: ismet çakır
Adres: maraşal çakmak cad.5.sokak no:14/A Bahçelievler/ist
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6537653
Web Sitesi: www.modaparke.com
Ürünleri
Moda Parke; inşaat&yapı sektörüne ahşap malzeme ve uygulamaları konusunda geniş bir ürün yelpazesi ile hizmet vermektedir. İhtiyaçlarınıza ve uygu...
Moda Parke; inşaat&yapı sektörüne ahşap malzeme ve uygulamaları konusunda geniş bir ürün yelpazesi ile hizmet vermektedir. İhtiyaçlarınıza ve uygu...
MODA PARKE Moda Parke Moda parke; inşaat & yapı sektörüne ahşap malzeme ve uygulamaları konusunda geniş bir ürün yelpazesi ile hizmet vermekte...
Ahşap Masif Parke zemin döşeme malzemeleri arasında en çok tercih edilen sağlıklı parke çeşitlerinden biridir. Masif Parke, Uzun ömürlü olması, ısı ...
Amacımız, Müşterilerimizin gereksinimlerini ve beklentilerine uygun kalitede, sürekli iyileşen hizmet sunmak, çalışanlarımızı mutlu etmek ve bölgem...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Moda Parke firma bilgileri. Moda Parke adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Moda Parke ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Moda Parke firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.