Modo Fantasy Yarn Collectıon

Şirket Hakkında
Fabrikamız Sayın Macit YAHYAOĞLU tarafından 2005 yılında Organize Sanayi Bölgesinde kurulmuş olup 6000 m² kapalı alanda en son teknolojiler kullanılarak inşaa edilen modern üretim tesislerinde faaliyetlerine devam etmektedir.
MODO FANTASY YARN kurulumundan bu yana da dünyanın birçok ülkesine milyonlarca dolarlık ihracat yaparak sektöründe lider olma konumuna emin adımlarla ilerlemektedir.İhraacat yapılan ülkelerin başında; Suriye, İran, Ürdün, Mısır ve İngiltere gelmektedir.
Tecrübeli ve konusunda uzman bir kadro ile hizmet veren firmamız, fantazi ve düz el örgü ipliği üretim ve ihraacatı konusunda profesyonel iş tarzı ile çalıştığı firmaların memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Çalışanlarımız :
Gücümüzün ve başarımızın kaynağıdır.Çalışanlarımızın gelişimlerine fırsat tanımak suretiyle yetenek ve mutluluklarını artırmak hedefimizdir.
Ürünlerimiz :
Gösterdiğimiz çabaların sonuçlarıdır.Ürünlerimizin müşterilerimiz tarafından ne kadar beğenilirse ve ne kadar çok ülkeye ulaşırsa, bizim değerimizde o ölçüde artacaktır.
Kalite Politikamız :
Firmamızda çalışan herkesin, kendisini, yaptığı işin hem üreticisi, hem de müşterisi olarak düşünmesini, temel prensip olarak benimsemiştir. Bu prensibe erişmek için izleyeceğimiz kalite politikamız ;
Müşterinin istediği kalitede ürünü üretmek için, sistemin tümünü ve sistemin tüm elemanlarını kapsayan kalite anlayışını çalışanlarına benimsetmek,
İlkelerimiz :
Müşteri beklentilerinin hep önünde olmak için
Modo Fantasy Yarn
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Modo Fantasy Yarn Collectıon
Sektörü: Tekstil / Giyim » İplik (Diğer)
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » İplik (Yün)
Yetkili Kişi: Ozge Dolu
Adres: NOSAB, BURSA
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2437122
Web Sitesi: www.modofantasyyarn.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Fantazi el örgü iplikleri/ renk seçenekleri mevcut
%70PES %30 SİM
%95 Polyester %5 Sim
İlan Talep ve Teklifleri
Fantazi El Örgü İplikleri
El örgü iplikleri
Modo Fantasy Yarn firma bilgileri. Modo Fantasy Yarn adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Modo Fantasy Yarn ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Modo Fantasy Yarn Collectıon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.