Modülset

Şirket Hakkında
Konusunda uzman personeli, imalat hattındaki son teknoloji makina ve ekipmanları ile ModiSET Temiz-İş A.Ş Mutfak dolabı, Gardrop, Genç odası mobilyaları, çocuk odası mobilyaları, banyo mobilyaları, Yatak odası mobilyaları, raydolap uygulamaları, Amerikan Kapı, Ahşap kapı, Bilgisayar Masası, Eczane ve Otel dekorasyonları, Ahşap merdiven uygulamaları, Tadilat ve dekorasyon işleri her bütçeye uygun mobilya ve ahşap tabanlı özel projelerinde size özel çözümler sunmaktadır...
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Modülset
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Ev Mobilyası
Yetkili Kişi: Mehmet TAŞÇI
Adres: Panayır Mahallesi Yavuz Sokak No:16/D Osmangazi Bursa
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2117349
Web Sitesi: http://www.modiset.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Modülset firma bilgileri. Modülset adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Modülset ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Modülset firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.