Mone Medıkal Aş

"Tek Adresten Farklı Çözümler"

Şirket Hakkında
MONE MEDİKAL SAN. 2003 yılında ulusal ve uluslararası pazarda hizmet verme amacıyla Çorum’da kurulmus olup medikal sektöründe üretimine başlamıştır. Uzun yılların imalat tecrübelerini yüksek kalite anlayısıyla, bu sektöre taşımış teknik personeli, uzman kadrosu ve güçlü makine parkı ile ileri teknolojili ürünlere PYRAWORK MEDICAL SYSTEMS markası ile imzasını atmaktadır.

Gün geçtikçe müşteri talepleri doğrultusunda ürün çeşitliliğini artırmakta , sürekli gelişen yenilenen ürün yelpazesi ile hizmet vermektedir.

Değişimi ve gelişimi yakından takip eden PYRAWORK sektöründe tercih edilen bir marka olmayı hedeflemiştir. Amacımız; PYRAWORK ürünlerini dünya normlarında bir kalite ile medikal sektörünün kullanımına sunmaktır.

Üretimde kullanılan kalıplarımızın bir çoğu MONE Medikal Bünyesinde olan kendi Ar-Ge departmanında projelendirilerek kalıp ve model hanesinde hazırlanmaktadır. Kalıp hazırlama konusundaki bu yatırım ve işletme imkanlarıyla müşterilerimizin farklı gereksinimleri için alternatif çözümler sunmaktayız.

“ Tüketicinin Mutluluğunu” nu sağlamayı ulusal ve uluslar arası pazarda rekabet edebilmeyi kendisine vazgeçilmez bir amaç olarak belirleyen MONE MEDİKAL yüksek kaliteli üretimini sürdürerek, tüm çalışanları ile birlikte bu amaca doğru koşar adımlarla ilerlemeye devam etmektedir.

İçinde yaşadığımız toplum ve teknoloji ortamında başarılı olmak için çalışmalarımızda bize ışık tutup yol gösteren hekimlerimiz, çalışanlarımız, müşterilerimiz, tedarikçilerimiz ve bu sektöre gönül vermiş tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürler.

Saygılarımızla,
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mone Medıkal Aş
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Hastane Ekipmanları
Yetkili Kişi: uğur güveli
Adres: organıze sanayı bolgesi 4.cad.no 13
Şehir: Çorum
Ülke: Türkiye
Telefon: (364) - 2549787
Faks: (364) - 2549790
Web Sitesi: www.monemedical.com
Ürünleri
Yükseklik : 57cm En : 55cm Uzunluk : 173cm Sirt uzunluk : 76cm Oturak uzunluk : 50cm Ayak uzunluk : 46cm Kolçak uzunluk : 48cm Kolçak eni : 15c...
Yükseklik 92cm En 62cm Uzunluk 182cm Toplam uzunluk 230cm Sırt 75cm Oturak ...
Yükseklik 50cm-90cm Boy 218cm Yatak boyu 190cm En 102 cm Sırt uzunluk 70cm Orta sabit parça uzunluk 18 cm Oturak hareketli par...
Yükseklik : 55 cm-85 cm En : 50 cm Kolçakli en : 70 cm Boy : 190 cm (+10cm) Sirt uzunluk : 59 cm Oturak uzunluk : 45 cm Ayak uzunluk : 30 cm Ay...
Beetle Diyaliz ve Kemoterapi Koltugu Yükseklik : 58cm-90cm En : 70cm Kolçakli en : 107cm Boy : 210cm Sirt uzunluk : 80cm Oturak uzunluk : 50c...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mone Medıkal Aş firma bilgileri. Mone Medıkal Aş adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mone Medıkal Aş ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mone Medıkal Aş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.