Movea Geosentetiklerle Mühendislik

Şirket Hakkında
Movea ailesi olarak mühendislik ve peyzaj mimari konusunda dünyada uygulanan yenilikçi malzemeleri gerek ülkemize getirerek gerekse de üretimini ve argesini ülkemizde yaparak, proje ve uygulama ile birlikte anahtar teslim çözümler üretiyoruz. Uzmanlık alanımız olan geosentetik malzemeler ile üst yapı, alt yapı, hidrolik yapılar, zemin güçlendirme uygulamaları ve erozyon koruma çözümleri gibi birçok alanda hizmet vermekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Movea Geosentetiklerle Mühendislik
Sektörü: İnşaat / Emlak » Peyzaj
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Egemen Danyildiz
Adres: Cemre Sok. Kızıltoprak Apt. 12/1 K:3 D:7 Zühtüpaşa Mh. - Kadıköy/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3366622
Web Sitesi: 34724
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Movea Geosentetiklerle Mühendislik firma bilgileri. Movea Geosentetiklerle Mühendislik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Movea Geosentetiklerle Mühendislik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Movea Geosentetiklerle Mühendislik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-01-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.