Mp Uluslararası Gözetim Denizcilik Kimya San Ve Tic. Ltd. Şti

Şirket Hakkında
MP Uluslararası Gözetim Denizcilik Kimya San. ve Tic Ltd. Şti.



2010 Yılında Dış Ticaret Müsteşarlığından onaylı Uluslararası Gözetim Şirketi Ünvanı ile Kurulmuş olup faaliyetlerini Avrupa standartları çerçevesinde sürdürmektedir..

Kadro yapısını, faaliyet alanlarında yeterli deneyime sahip sektörün tecrübeli uzmanlarından ve şirket formasyonu içerisinde yetiştirilmiş mühendislerden oluşturmuş olup, 20 kişilik yetkin bir uzman kadrosu ile sektöre hizmet vermektedir.

Bugün, lokal bir yapılanmaya sahip olmasına rağmen, dünyanın herhangi bir ülkesinin en ulaşılmayacak noktalarında bile servis ağını kurmuş, müşteri memnuniyetini ön plana çıkarmış olmakla birlikte, tarafsızlığın getirdiği sorumlulukları sonuna kadar taşıyan, servis kalitesinden asla ödün vermeyen, dünyanın sayılı firmaları ile kalite yarışında olan karakteristik bir yapıya sahiptir.

MP Uluslar arası gözetim , bir kontrol firmasıdır. Ana hedefi, sektörsel bazda müşteri şikayetlerini izleyerek, sektördeki yerini her geçen gün daha da güçlendirmek, yapılanmasını genişletmek, servis ağını çeşitlendirerek kalite standartlarını yükseltmektir.

Vizyonumuz

Türkiyede en iyi, Dünyada etkili olmak

Misyonumuz

Hizmetlerimizi; güven, tarafsızlık ve günün teknolojik imkânlarını ve bilgisini kullanarak başta Türkiye olmak üzere tüm dünyada, müşterilerimizin beklentisi ve piyasanın ihtiyacı yönünde standart, şeffaf, kendi kontrolünü elde tutan ekip çalışması bilinci ile hızlı, zamanında ve yerinde sunmaktır.

Değerlerimiz

- İş sağlığı ve güvenliği
- Deneyimli, iyi eğitimli ve sürekli gelişen kadro
- Takım ruhu
- Proje bazlı ve müşteri odaklı çalışma
- Uzun vadede var olmak ve hissedarlarımızın beklentilerini karşılamak
Mp Uluslararası Gözetim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mp Uluslararası Gözetim Denizcilik Kimya San Ve Tic. Ltd. Şti
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Hurda
Yetkili Kişi: Mustafa PINAR
Adres: Atatürk Caddesi , Onur Apartmanı , No: 125/A Atatürk Mah. / Aliağa
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 6170108
Web Sitesi: www.mpshippingco.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mp Uluslararası Gözetim firma bilgileri. Mp Uluslararası Gözetim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mp Uluslararası Gözetim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mp Uluslararası Gözetim Denizcilik Kimya San Ve Tic. Ltd. Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.