Mps Makina Plastik Ambalaj San. Ve Tic. Ltd. Şti.

"KALİTEMİZ GÜVENCEMİZ"

Şirket Hakkında
MPS Makina Ambalaj Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1991 yılında Mutlu Makina ünvanıyla BMC fabrikası ile vakumlu parça imalatı hayatına başlamış ve birçok firma ile çalışarak 2006 yılında MPS Makina Ambalaj Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi olarak, Mustafa Mutlu önderliğinde faaliyetlerine devam etmekdedir..

MPS Makina Ambalaj Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi olarak çeşitli ebatlarda ABS, PS, PP, PE levha imalatı yapmaktayız. Ayrıca Vakumlu Plastik Şekillendirme öncelikli konumuz olup, büro-ofis koltuk arkalıkları, otobüs koltukları arkalıkları ve benzeri her türlü plastik üretimde verdiğimiz hizmetle aranılan bir firma olarak ihtiyaçlar doğrultusunda faaliyet alanlarımız genişlemektedir.

1200 m2 kapalı alanda Bursa otosansit sitesinde 3 idari 15 deneyimli personeli ile siz değerli müşterilerimize en kaliteli hizmeti vermek için 1991 yılından itibaren kazanmış olduğu tecrübe ve "kalitemiz güvencemiz" sloganıyla her geçen gün müşteri portföyünü arttırarak, ürün yelpazesinide gelen istekler doğrultusanda üst seviyelere çıkarmış bulunmaktayız.


Firma olarak, faaliyet alanlarımız içerinde her türlü talebi karşılayabilecek ekipman ve kadroya sahip bulunuyoruz.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
ABS, PP, PS hammaddelerinden ektrüzyon tekniği ile 0, 5-6 mm arasında her renk, desen ve ölçülerde son model makinalarla levha çekerek, çeşitli sanayi kollarında faaliyet gösteren(Otomotiv, Beyaz Eşya, Mutfak-Banyo, Büro Mobilyaları ve Reklam Sanayi) firmalarının ihtiyaçlarına cevap vermekteyiz.
İletişim Bilgileri
Firma: Mps Makina Plastik Ambalaj San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Plastik Ürünleri
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Sanayi
Yetkili Kişi: MUSTAFA MUTLU
Adres: YİĞİTLER MAH. OTOSANSİT 42. BLOK NO:21-29
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 3423002
Faks: (224) - 3423009
Web Sitesi: www.mpsplastik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mps Makina Plastik firma bilgileri. Mps Makina Plastik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mps Makina Plastik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mps Makina Plastik Ambalaj San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-08-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.