Mr.kumpır

"MR.KUMPIR "En Güzel İş""

Şirket Hakkında
Mr. Kumpir yatırımcılarına günden günde franchise sistemiyle büyüyen karlı bir iş fırsatı sunmaktadır. Siz de düşük maliyetli, bol kazançlı, farklı lezzetleri ve konseptleri biraraya getiren bir işe sahip olmak istiyorsanız, lütfen www.mrkumpir.com sitemizi inceleyiniz.
Mr.kumpır
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Mr. Kumpir yatırımcılarına günden güne franchise sistemiyle büyüyen karlı bir iş fırsatı sunmaktadır. Sizde, düşük maliyetli, bol kazançlı, farklı lezzetleri ve konseptleri biraraya getiren bir işe sahip olmak istiyorsanız, lütfen www.mrkumpir.com web-sitemizi ziyaret ediniz.
İletişim Bilgileri
Firma: Mr.kumpır
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
Yetkili Kişi: Fatih Demir
Adres: Ali Sami Yen Sokak Koru Apt. No:3/A K:2 D:31 Gayrettepe / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3472780
Web Sitesi: http://www.mrkumpir.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Mr.kumpır "en Güzel İş"
Mr. Kumpir yatırımcılarına günden güne franchise sistemiyle büyüyen karlı bir iş fırsatı sunmaktadır. Sizde, düşük maliyetli, bol kazançlı, farklı ...
Mr.kumpır firma bilgileri. Mr.kumpır adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mr.kumpır ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mr.kumpır firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.