Mufim Yalıtım Ve İnşaat Ltd Şti.

"Yalıtım Güveniniz"

Şirket Hakkında
Mufim Yalıtım Ve, İstanbul ili 4. LEVENT adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Adem Sergen ÇİL dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
THERMO-MASTR, binalarınızda yangın + sıcak + soğuk + su yalıtımı sağlamak amacı ile su ile karıştırılarak uygulanan ve karışımının %99'u inorganik malzemelerden oluşan bir hazır karışımdır. Binaların dış ve iç cephelerinde uygulandığında %50-70 ısı tasarrufu sağlar. Binaları yağmur, kar, güneş gibi faktörlere karşı korur. Binanızın nefes almasını sağlar ve küflenmayi minimize eder. A1 sınıfı yanmaz malzemedir 1100 derece. Yaz aylarında sıcak havanın, kış aylarında soğuk havanın içeriye geçişini engeller ve ciddi anlamda tasarruf sağlar. Nefes alabilen malzeme olmasından dolayı binalarda oluşacak nem, küf, mantar, vs. oluşumları engelleyerek sağlıklı bir ortam sağlar. Doğaldır, Kansorojen madde içermez.
İletişim Bilgileri
Firma: Mufim Yalıtım Ve İnşaat Ltd Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Cephe Giydirme
Yetkili Kişi: Adem Sergen ÇİL
Adres: 4. LEVENT
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (541) - 4503487
Web Sitesi: www.ckendustri.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Thermo-mastr Ekolojik Sıva Bayilik Vermektedir...!!!
TÜRKİYE genelinde bayilikler verilecektir.
Mufim Yalıtım Ve firma bilgileri. Mufim Yalıtım Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mufim Yalıtım Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mufim Yalıtım Ve İnşaat Ltd Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-02-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.