Murat Temizlik Ve Ambalaj Ürünleri

Şirket Hakkında
MURAT TEMİZLİK ve AMBALAJ ÜRÜNLERİ
Temizlik ürünleri satış ve pazarlama faaliyetlerinde bulunan Şirketimiz istanbul genelinde sektörel beklentileri karşılamak, kurum ve kuruluşların her türlü endüstriyel, evsel ve kurumsal temizleme ürün ihtiyaçlarına çözümler üretmek için kurulmuştur. Endüstriyel temizlik ürünleri yanısıra Hastane temizlik ürünleri, okul, çamaşırhane, halı yıkama tesisleri, beledediyelere özgün ürünler, hijyen kimyasalları, antiseptik yer ve yüzey temizleyiciler gibi onlarca farklı ürün yelpazesi ile, sunmak üzere sizleri toptancılar sitelerinde günlerce dolaşıp, doğru düzgün fiyat teklifi alamama zahmetinden de kurtarmayı hedeflemektedir.

Hastanelere ve Kamu Kurumlarına temizlik ürünleri teklifi vermek isteyen temizleme şirketlerine ve firmalara hizmet verme yanında , MURAT TEMİZLİK ve AMBALAJ ÜRÜNLERİ olarak bizde doğrudan teklif vermekteyiz.

İstanbul’un her neresinde ister bakkal, ister seyyar satıcı olun hiç farketmez., En kaliteli temizlik ürünlerini uygun fiyatlara MURAT TEMİZLİK ve AMBALAJ ÜRÜNLERİ bu alanda köklü bir geçmişe sahip Şirketimizden temiz edebilirsiniz.

MURAT TEMİZLİK ve AMBALAJ ÜRÜNLERİ
Osmangazi mah. Körföz sok. No:20/A Samandıra / Sancaktepe / İSTANBUL
0216 311 08 02 (pbx)
www.murattemizlik.com
Murat Temizlik Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Murat Temizlik Ve Ambalaj Ürünleri
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Temizlik Maddeleri
İkincil Sektörü:Ambalaj » Plastik Ambalaj
Yetkili Kişi: OSMAN ÜNGÖR / FURKAN AKTEL
Adres: Osmangazi mah. Körföz sok. No:20/A Samandıra / Sancaktepe / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3110802
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Murat Temizlik Ve firma bilgileri. Murat Temizlik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Murat Temizlik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Murat Temizlik Ve Ambalaj Ürünleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-04-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.