Murat Tokur Gayrimenkul Danışmanı

"Emlakda Güvenceniz"

Şirket Hakkında
OSMANİYE TOKUR EMLAK Tokur Emlak klasik emlakçılık modeliyle değil nitelikli hizmet sunan farklılıkları olan değer üreten bir yöntem ile çalışmaktadır. Profesyonel çalışmalarıyla sizlerin portföylerinizi satmanızı sağlar veya sizin adınıza satışını yapar. Tokur Emlak gayrimenkul sektörü kalite bilinci, toplam kalite yönetimi, süreç yönetimi, müşteri ve çalışan memnuniyeti, zaman yönetimi, kurumsallaşma, kişisel gelişim, finansal yönetim vs eğitimlerini alarak sektöre adım atmış ve personel ve danışman eğitim sürecini sürekli olarak devam ettirmektedir. Samimiyetimizi, kalitemizi sizlerle paylaşmak ve sizlere en iyi hizmeti sunmak için ofisimize bekliyoruz. TOKUR EMLAK - ( 0 328. 888 00 58 ) www.tokuremlak.com
Murat Tokur Gayrimenkul
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Murat Tokur Gayrimenkul Danışmanı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
Yetkili Kişi: Murat TOKUR
Adres: Osmaniye/Merkez Adnan Menderes Mahallesi Park328 Konutları Karşısı
Şehir: Osmaniye
Ülke: Türkiye
Telefon: (328) - 8880058
Faks: (328) - 8880058
Web Sitesi: www.osmaniye-emlak.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Murat Tokur Gayrimenkul firma bilgileri. Murat Tokur Gayrimenkul adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Murat Tokur Gayrimenkul ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Murat Tokur Gayrimenkul Danışmanı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-04-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.