Mustafa Öztoprak Makine Elek.bilg.oto Kiralama Personel Hiz. Ltd.şti.

Şirket Hakkında
Sektörün birçok önemli projesinde görev alan ve görevini başarıyla tamamlayan Mustafa Öztoprak , gelişen taahhüt yapısını da birleştirerek Mustafa Öztoprak makina inşaat Ltd.Şti.’yi kurmuştur. Hidrolik , Pinömatik, Mekanik Tesisat ve İnşaat Taahhüt faaliyetlerinde bulunmak üzere 2008 yılından beri görevini başarı ile devam etmektedir.
HEDEFİMİZ
Hedefimiz, müşterilerimizin kısa ve uzun vadeli memnuniyetini sağlayarak, ısrarla aranan bir şirket olmaktır! Bu hedefe ulaşmak için, düzeltici ve geliştirici faaliyetler, sürekli olarak bütün personelimizin gündeminde olmaktadır.
Misyonumuz
Tüm müşterilerimizin verdiklerini fazlasıyla hak ederek memnuniyetlerini sağlamak , bunun için uzman personel gücüyle yeni teknolojiler kullanarak işlerini zamanında ve kaliteli olarak bitirmeyi temel ilke olarak kabul etmiştir.
Vizyonumuz
En iyi çözümlerle ve kaliteden ödün vermeden müşteri beklentilerinin üstüne çıkmak, sektörümüze öncülük etmektir.
Mustafa Öztoprak Makine
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mustafa Öztoprak Makine Elek.bilg.oto Kiralama Personel Hiz. Ltd.şti.
Sektörü: Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Makina » Buhar Kazanı
Yetkili Kişi: Mustafa Öztoprak
Adres: Yunuseli Mah. 667.Sok. No:23/A
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2488898
Faks: (224) - 2488898
Web Sitesi: www.oztoprakmakina.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mustafa Öztoprak Makine firma bilgileri. Mustafa Öztoprak Makine adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mustafa Öztoprak Makine ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mustafa Öztoprak Makine Elek.bilg.oto Kiralama Personel Hiz. Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-05-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.