Mutaş Civata San.tic.lmt.şti

"KALİTELİ VE ZAMANINDA HİZMET"

Şirket Hakkında
Mutaş Civata San.tic.lmt.şti, İstanbul ili Sanayi mah.Yılmaz sok.no:14 Pendik/Kurtköy adresinde bulunmaktadır. Firma Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi MEHMET MUTLU dir.
Mutaş Civata San.tic.lmt.şti
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamız civata , somun , rondela , yaylı rondela ve sıcak dövme işleri yapmaktadır. Özel başlı civatalar ( kare başlı , “ T ” başlı , üçgen başlı , oval başlı , silindir başlı , tırnaklı cıvata kopma başlı ve her boyda) civatalar , altı köşe civata, plaka civata, imbus civata, saplama perno ve ankrajlar civatalar özel şekillendirme ve talaşlı imalat işleri yapmakta olup isteğe bağlı 6.8 – 8.8 – 10.9 – 12.9 – 304 – 310 – 316 kalitede civata , somun ve pul yapmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Mutaş Civata San.tic.lmt.şti
Sektörü: Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Maden ve Metal Diğer
Yetkili Kişi: MEHMET MUTLU
Adres: Sanayi mah.Yılmaz sok.no:14 Pendik/Kurtköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5950675
Faks: (216) - 5950630
Web Sitesi: www.mutascivata.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mutaş Civata San.tic.lmt.şti firma bilgileri. Mutaş Civata San.tic.lmt.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mutaş Civata San.tic.lmt.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mutaş Civata San.tic.lmt.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.